fredag 20. september 2019

Timebetaling snekker

SNEKKER : For snekker - og tømrerarbeid er nordmenn villig til å betale maksimalt 4kroner for. Jo kortere oppdrag, jo høyere timebetaling. Da bør en dagmamma få 50kr timen (hvitt) pr barn.


Og etterpå klager over at hun har barn for å komme opp i en timelønn på 4(hvitt). Normal lønn for en elektriker?

Har jeg rett eller tar jeg feil? Dere som har bygget hus: innlegg 27. Jeg er klar over at det ikke er noen lovpålagt minstelønn her i Norge og vet ikke helt om det er positivt eller negativt. Nå lever jeg selv på en . Vi vurderer å ansette en snekker med fagbrev til ett mindre oppdrag. Er det vanlig å ta betalt for timen, eller per oppdrag?


GJENNOMSNITTLIG MÅNEDSLØNN: Snekkere tjente i snitt 33. Hvis jeg var ordfører skulle det fått alvorlige konsekvenser.

Det er alt for lett å kjøpe svart arbeid. Begynn jobben med å finne snekker ved å forhøre deg med familie, venner og bekjente. Som tømrer bygger og monterer du ulike typer trekonstruksjoner i nye og gamle bygg. Snekker Nesodden AS: Snekker Nesodden er en entreprenørbedrift med ansatte og kontorer på Nesodden.


Vi utfører alt innen nybygg, tilbygg, rehabilitering . De nye allmenngjorte satsene etter . Sentralbordoperatører 33. Postbud og postsorterere 33. Tele- og IKT-installatører 33. Tømrere og snekkere 33. Det blir trolig mere næringsbygg . KRISTIANSAND (VG) Det tok VG to minutter på telefonen å skaffe svart snekker til hyttebygging.


Av FRIDTJOF NYGAAR ANDREAS . SVAR: Hei og takk for spørsmål! Det vil variere fra arbeidsplass til arbeidsplass på hva man kan tjene som tømrer. I tilegg vil faktorer som ansenitet, erfaring, .

Med timebetaling så ville jeg i slikt tilfelle følt meg mer sikker på at. Hvorfor skal jeg leige en snekker for 4kr timen på min går og så skal . Oversikten under viser yrke og forventet årslønn til 1yrker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.