mandag 2. september 2019

Storo blikkenslager

Blikkenslager mesterbedrift i Oslo. Kontakt oss i dag for befaring. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Storo blikkenslagerverksted AS fra Rødtvedt, Oslo. Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem. Se mer informasjon under fanen Lærefag. Besøksadresse, Kakkelovnskroken Oslo.


Thomas har jobb oppført på profilen. Opplæringskontoret for Ventilasjons- og blikkenslagerfaget er ett av i alt åtte fag på Læresenteret for byggfag som holder til. Takarbeid og blikkarbeid utføres av oss gjennom vårt søsterselskap Storo. Finn blikkenslager , taktekker, blikkenslagere , taktekkere, Oslo, Bergen,.


Vil du vite mer om prosjektet ta kontakt med Jan Kristian Fjelde hos Storo. Jeg er ikke blikkenslager men jeg SER at dette er vakkert, og stoler på at det er godt . Har du en jobb du skal ha gjort? Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse.


Robarth kobber- og blikkenslager. Postadresse, Alunsjøveien 55 . Bi Oslo, Storo Kjøpesenter, Ikea Slependen, Operaen i Oslo, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.