torsdag 19. september 2019

Servant hjørne

Variant, Dimensjoner, Vekt, Modellnummer. Kjøp Porsgrund servant for hjørne Seven D 111fra Porsgrund til kr 09i nettbutikken. Servant Logic 51– for boltmontering i hjørne cm.

Så om du trenger en veldig smal servant, en liten servant i et hjørne eller en mini servant for plassering på benkeplate, så kan du finne servanten her som bare . Corner er et moderne baderomsmøbel, for montering i hjørne. Høyglanset møbelskap med tilhørende servant og speilskap. IFØ Aqua 11servant 450x3mm, for hjørne.

Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Mee dette servant får du brukt badet i akkurat den rette måten. Servant Spot Corner hjørne servant Flere varianter.


Servanten kommer med overløpshull og hull for servantbatteri i senter bak.

Dette lækkre italiensk design hjørne servant vil hjelpe deg å utnytte hjørnene på baderommet. Licio servant er for plassering på vegg eller på benkeplate. Porsgrund Servant Hjørne 111från etablerade varumärken, tryggt och enkelt. Lite og nett design, men med en god servant gjør vasken godt egnet for både små baderom eller gjestetoalettet.


Topp eller veggmontert servant for hjørne. Våre servanter er levert av anerkjente europeiske produsenter. Nedenfor kan du søke på ulike størrelser (bredder) og forskjellige typer av servant.


Når man ser utvalget fra de forskjellige produsentene, finnes det både servanter som er meget smale i dybden, som er en servant for montering i et hjørne, . VikingBad IDA 1Baderomsmøbel, hvit høyglans IDA 1baderomsmøbel leveres med heldekkende servant i støpemarmor, servantskap og speil. TEKNISK DATA Tapwell blandebatterier har følgende tekniske data: .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.