onsdag 18. september 2019

Rørlegger sigdal

Vi hjelper deg med anbud fra rørlegger. Vi bistår deg med å finne riktige baderomsløsninger og totalrenoverer bad. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!


RØRLEGGER i SIGDAL har aldri vært enklere! Vi er en stolt forhandler av norsk kjøkkenkvalitet og våre eksperter står klare for å skreddersy optimale kjøkken, bad eller oppbevaringsløsninger etter dine . Velg en lokal rørlegger.

En robust aktør med lokale røtter. Vi fremstår i dag som en solid. Per Martin Enderud (t.h.) hadde solgt firmaet sitt, men kjøpte det. Ikke glem å be rørlegger om DDV-instruks. Sigdal for å få spesialtilpassede mål.


Her kommer resultatene: 1. Rørlegger Strand og Teksle 5. Kongsberg Automotive 6. Som rørlegger tilpasser, monterer, installerer og reparerer du sanitær- og varmeanlegg og andre røranlegg.

Se forøvrig vår standard leveringsbeskrivelse. Standard produkter som leveres er Oras Safira armaturer, Porsgrund Showerama. Merke, hvitevarer, montering og behov for rørlegger eller elektriker. Forhandlerne er både butikker og rørleggere som fører VOLA. Sertifiserte forhandlere er.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi sto for selve monteringen og koordinerte med maler, rørlegger og elektriker. Dessverre må jeg bruke penger på rørlegger og elektriker enten jeg vil.


Besøk vår butikk i Kanalveien på Minde. Vi ordner også med rørleggere og elektriker slik at du som kunde skal slippe . Vi har også et stort utvalg skyvedørsgarderober fra Rival AS, hvitevarer fra Electrolux, Husqvarna, AEG og Zanussi samt hetter og . Med vår sentrale beliggenhet midt i Buskerud tar vi på oss oppdrag på hele .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.