onsdag 18. september 2019

Ppu samlingsbasert

Praktisk-pedagogisk utdanning (PPU), samlingsbasert deltid. Studiet er samlingsbasert, med samlingar ca. Praktisk Pedagogisk Utdanning(PPU) er en ettårig lærerutdanning. Deltidsstudiet er samlingsbasert over semestre. FPPU ved NTNU er samlingsbasert, med tre obligatoriske undervisningssamlinger i Trondheim hvert semester.


Studentene på FPPU kommer fra hele landet, . PPU gir deg en unik mulighet til å få jobbe med unge og voksnes kompetanseutvikling.

Er du opptatt av elevers faglige og personlige utvikling? PPU- allmennfag, yrkesfag eller begge - kva variant skal eg velje? I utgangspunktet er det utdanninga/fagbakgrunnen som avgjer . PPU deltid går over to år med samlingsbasert undervisning.


Det legges opp til samlinger hvert semester med undervisning på dagtid. PPU er en lærerutdanning for deg som allerede har en utdannelse, og som trenger. Hvis du har studert fag ved universitet eller høyskole, kan du ta praktisk-pedagogisk utdanning og bli kvalifisert som lektor eller adjunkt. Hvis du har studert sentrale undervisningsfag ved universitet eller høgskole, kan du ta praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) og bli kvalifisert . Praktisk-pedagogisk utdanning kombinert med tidligere fagutdanning gir deg muligheten til å jobbe fra 5. Campus Hamar har 3studenter og 1ansatte.


Studiestedet har lærerutdanninger og naturvitenskap som overordnet studie- og forskningsprofil. Praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) – samlingsbasert deltid , Høgskolen i Sogn og Fjordane. Har du universitets- eller høgskuleutdanning og vil bli lærar? Med praktisk-pedagogisk utdanning kan du . Praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) - samlingsbasert deltid. Har du universitets- eller høgskoleutdanning og ønsker å bli lærer?


Praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) for yrkesfag tilbys både som. Språk Norsk Kostnader Semesteravgift: 8kroner. Pedagogikk årsstudium deltid er et nett- og samlingsbasert studium over to studieår. Hvert studieår består av et emne på stp som avsluttes med en eksamen . PPU-deltid er eit samlingsbasert studium, med studiesamlingar lagt til Høgskulane i Volda, Ålesund og Molde.


Ein del av samlingane er nettbasert med bruk av . Varighet: år; Organisering Delti Nett og samlingsbasert; Studiepoeng 60. Praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) er en ettårig lærerutdanning som kan tas . På praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) er det studiepoeng med pedagogikk som er felles for alle studentene. Praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) er et studium for deg som har utdanning fra universitet og/eller høgskole, og som vil utdanne deg til å bli lærer. Da kan praktisk pedagogisk utdanning (PPU) være noe for deg. PPU bygger videre på det solide faglige fundamentet du allerede har, og gir deg kompetansen . Praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) Et samlingsbasert studium på studiepoeng over år.


Studiet er samlingsbasert med tolv ukesamlinger og lengre perioder mellom. Destinasjonen avhenger av om du har kommet inn på PPU i realfag eller . Velkommen som student ved PPU-studiet på Høgskolen i Buskerud og Vestfol. PPU-studiet er samlingsbasert, dager hver samling: Torsdag kl.


Barnehagelærer (samlingsbasert) - bachelor. Sykepleie (delti samlingsbasert) - bachelor. Og angående praksis så har nett-og samlingsbasert like mye obligatorisk. PPU: Mannen min er lærer på videregående skole (lektor i norsk), . Vi tilbyr PPU for følgende fagfelt: teknikk og industriell produksjon, elektrofag,.


PPU-studiet i Bergen er en fleksibel samlingsbasert deltidsutdanning over år . Er PPU-utdanningen ved UIS vanskelig å komme inn på?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.