fredag 20. september 2019

Liten hylle

Hos JYSK har vi et stort utvalg av hyller til lave priser. Vegghyller, bildelister, m. Kjøp i butikk eller på JYSK. Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser.


Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller.

Handle enkelt online hos ellos. Se våre vegghyller til lave priser! Hos oss finner du alt fra hylleknekter til hyller som ikke trenger knekter, i en mengde ulike stiler og farger.


Fem forsterkede hyller av spon. Velg mellom tidløse designklassikere og moderne nykommere! Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? Da er hyller løsningen for deg.

Finn vegghyller med spennende design her. Navn, Laveste pris, Høyeste pris. Bildelist Leo 120xcm . Utnytt et tomt hjørne og heng opp en praktisk liten hylle laget av en tidsskriftsamler. Carbon Black fra Clas Ohlson, kr. Spray tidsskriftholderen i ønsket farge og la . Den er tilgjengelig i sort eller hvit.


Materiale: Pulverlakkert aluminium . Se alle designreoler og designhyller her. En lekker og elegant bokhylle fra danske Bloomingville. Denne hyllen har en slank design som passer inn overalt og er formet som er luftig sky. Bloomingville Hylle Sky er laget av metall og passer utmerket til oppbevaring av barnas favorittleker og pyntegjenstander.


Liten hvit hylle fra Vipp, 92 er laget av en 3mm tykk aluminiumsplate. Den stemples ut, og formes til en U-form, som gir deg to hylleoverflater. Hyllen kommer med sklisikker silikonmatte, som kan vaskes i maskin.


Hyllen monteres med en usynlig brakett - dette gir et lekkert, flytende inntrykk, 8mm fra veggen.

Gridy Fungi hylle i eik, liten , fra Menu. Stilig vegghylle, designet av den norske duoen Gridy, inspirert av skogens tresopper. Hyllen er en fin måte å utnytte veggplassen på, enten den brukes ved siden av sengen på soverommet, til pyntegjenstander på stuen eller til urter på kjøkkenet.


Stacked hylle med bakvegg fra Muuto. Design: JDS Architects. De er laget av pulverlakkert aluminium, og formet som en U slik at du får to hylleoverflater per hylle.


Overflaten på hyllene er utstyrt med en silikonmatte. Hyllene monteres på veggen med en usynlig støtte. Hylle MDF hvi t lak k - Duraline Fin liten hylle i klassisk og enkelt design.


Vipp Hylle liten i pulverlakkert aluminium med fingerskruer i børstet. Dette er en fin hylle for deg som har liten plass på kjøkke eller ba eller bare .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.