torsdag 19. september 2019

Liftgardiner til hytte

Vi designer hyttegardiner og spesialtilpasser de i ønsket mål og størrelse. Vi leverer til hytter i hele Norge! Liftgardiner , rullegardiner, solavskjerming.


De riktige gardiner kan gjøre hytten mer koselig. Hos Dekoria tilbyr vi gardiner til hytte ferdigsydde eller på mål. Heisgardiner fra Ellos til bra priser. Velg blant heisgardiner og liftgardiner i ulike modeller og farger. Shop roll up-gardiner enkelt online hos Ellos.


Bruk av liftgardiner i fjellhytter er både tidsriktig og vakkert! Eierne av denne vakre jakthytta på Hardangervidda ønsket at hytta skulle fremstå nøytralt og avdempet, . Det er et element i nesten alle interiørprosjekter som vi leverer. Den mest “vanlig” type liftgardin er sydd i dekorstoff, har horizontale folder med spiler, og henges over vinduet, inni eller utenfor karmen. Nye liftgardiner på hytte Oslofjorden. Rehabilitering av anneks, Vestfold.


Sommerhytte, Sandefjord. Mari har hele livet hatt et nært forhold til Nøttehaugen, som ligger et steinkast fra gården der hun vokste opp. Men da hun overtok hytta etter sin grandonkel, ønsket hun å sette sitt eget preg på stedet.


Da jeg var liten, løp jeg over jordet og ned til Nøttehaugen for å . Sammen med interiørarkitekt ble løsningen spesialsydde liftgardiner i naturfarget lin i stue og på soverom. Gardinene skulle spille på lag med spisestuestolene med lintrekk. På toalett og bad ønsket de skjerming og samtidig lys. Her ble det bestilt plisségardiner som kan justeres både ovenfra og nedenfra.


Derfor er det viktig å tenke seg om før man går ut og kjøper nye gardiner, slik at valget skal bli det rette for deg og din hytte. Hilsen Cathrine Klæstad. Gratulerer med det som høres ut som en hyggelig og sosial hytte ! Dere er på god vei til å få en lys og luftig løsning som helt . Greit også med tanke på at at vinduer kan ha så forskjellige bredder og høyder. Siden jeg skulle lage stk. Hos Kid finner du liftgardiner til alle rom.


I mange ulike farger og mønstre. Kjøp liftgardin på nett eller i butikk. Vi syr dine gardiner til konkurransedyktige priser og i tillegg av ca. De fåes med legg, rynkebånd og som liftgardiner , panelgardiner og gardiner med ringer.


Besøk en av våre butikker og få et uforpliktet tilbud. Finn vårt store utvalg her. Klikk her og finn inspirasjon i vår gardin katalog . Vi er i ferd med å avslutte bygging av egen hytte og jeg har begynt å tenke på gardiner.


Da har jeg tatt bilde av liftgardinene fra StoffStil. Supert å bestille på mål når man har hytte og alt ikke er standard. Veldig fornøyd og dyrt var det ikke heller. De ble levert med skinner til å montere på med borelås og var lett å henge opp, men en må ha en jernsag til å korte inn spilene.


Nå ble det likt på alle . Idette prosjektet har oppdraget gått ut på å komme med to alternative forslag for oppussing av hytte. Det innebar valg av farger på vegger, gulv og møbler, samt fliser, forblenning av mur, dører, tekstiler og belysning. Stort utvalg av liftgardiner og rollup-gardiner til stue, kjøkken og soverom.


Ensfargede og med mønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.