tirsdag 3. september 2019

Lier dyreklinikk

Tusen takk for følget i året som har gått kjære kunder:) Ta ekstra godt vare på to-og firbente i morgen:) -Lag et trygt . Lier Dyreklinikk er en velutstyrt klinikk i Lierbyen sentrum. Lier Dyreklinikk - Trygghet og kunnskap for din beste venn.

Vi utfører i tillegg hjemmebesøk etter avtale. Klinikken drives av dyrlege Gro Hegg og klinikkassistent . Kontaktinformasjon for Lier Dyreklinikk AS Lier, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Posts about Lier Dyreklinikk written by FarOutFishing. Kartet kunne ikke lastes - vennligst aktiver Javascript! Det har alltid vært i Lier vi skulle åpne dyreklinikk, aldri noe annet alternativ.


Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer. Bedriften Lier Dyreklinikk As i Lier i Lier kommune driver innen bransjen veterinær. Lier Dyreklinikk AS har besøksadresse Hegsbroveien 6 34Lier.


Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som AVD under bransjen . Få anbud fra Lier Dyreklinikk AS og mange andre på én gang!

Lier Dyreklinikk AS er oppført under Veterinær og har adressen Hegsbroveien 6 34Lier, . Lier Dyreklinikk flytter inn i Bakerikvartalet. Lier Dyreklinikk dørene i nye lokaler i Bakerikvartalet i Lierbyen. Lier Dyreklinikk AS har adresse Hegsbroveien 6 34Lier, og er oppført i Veterinær - Legg inn en forespørsel, så sender vi den til alle leverandører på én . Drammen dyreklinikk har skiftet navn til AniCura Dyreklinikk Drammen. Vi er en moderne dyreklinikk som tilbyr akuttvakt hele døgnet på telefon 03.


Organisasjonsnr: 9992794Registrert dato: 12-17-Foretaksnavn: LIER DYREKLINIKK AS OrganisasjonsforAS Næringskoder: 75. Kart, kontakt og mer informasjon på Pages24. Bozzz von Ellinghaus (Balto) og jeg ønsker å rette en stor takk til Lier Dyreklinikk som ønsker og stille opp som sponsor for oss, det betyr veldig mye at dere . Kjernehuset - informasjonssenter for fre miljø og utvikling. Lier dyreklinikk AS Hegsbroveien 6 34Lier lierdyreklinikk. Namdal Hundesenter As Fjærveien 178Bangsund namdalhundesenter.


Bakerikvartalet er et forretningsbygg som ligger midt i Lier sentrum. Leietakere er: Bare Trening, DNB, To søstre, Alfaklinikken, Solstudio, Lier Dyreklinikk, . Lier Dyreklinikk er en ny og velutstyrt klinikk i Lierbyen sentrum. Klinikken eies og drives av veterinær Gro Hegg og klinikkassistent Sonja .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.