mandag 2. september 2019

Kjøkken liten plass

Et lite kjøkken kan nemlig også være både praktisk og funksjonelt. Innredningen og utnyttelsen av plassen spiller allikevel en vesentlig rolle på . Plass på kjøkkenbenken Det viktigste i et lite kjøkken er at du har god plass på kjøkkenbenken, bl.

For dager siden - Er det veggplass igjen, er det nesten alltid plass til en liten hylle. Bygg overskap helt opp til taket på kjøkkenet, eller i stuen. Det er mye som skal få plass på et kjøkken.


Se hvordan du kan utnytte plassen på best mulig måte.

Kjøkkenet var lite, trangt og modent for modernisering. Beboerne ønsket et lyst og praktisk kjøkken. Kronglete eller trange kjøkken kan erobres med noen smarte oppbevaringsideer.


Stylist Sam Grigg hjelper Berni og familien på fem med å tenke ut smarte endringer som gjør det lille kjøkkenet deres mer funksjonelt. Snow-kjøkken fra Kvik er et lite og billig kjøkken i en enkel og flott design. Dette oppsettet opptar kun én vegg, men er like godt utstyrt som et stort kjøkken. En praktisk løsning for alle som har lite plass eller som har et helt åpent kjøkken. Her er noen grep og interiørtips som kan gi bedre plass på kjøkkenet.


Et lite kjøkken kan gjerne være funksjonelt og hyggelig. Med enkle grep kan du gjøre kjøkkenet ditt både trendy og praktisk,. Har du liten plass til rådighet eller kanskje en kjøkkenvegg til overs?


Vil du ha smart kvalitets-design og dokumentert godt miljø? Sigdal kjøkken har flere smarte løsninger både til stor og liten plass som er bra for . Står du på kjøkkenet og har behov for oppbevaring, men for lite plass tilgjengelig, gjelder det å utnytte. For å vise hvordan en liten plass kan romme et stort kjøkken, bygde vi et fungerende kjøkken på toppen av fyret Pater Noster.


Det gir lite forflytning og gjør det lett å gripe til alt du trenger. Når vi planlegger frastillingsplass, må vi ikke bare tenke nok plass, men riktig type plass. Hva skal man velge, og hva skal man velge bort, når man ønsker seg et praktisk, men luftig kjøkken på bare seks kvadrat? Her får du supersmarte ideer til bedre oppbevaring på kjøkkenet.


Uterom for helårsbruk - løftes på plass klar til bruk. Det er nemlig et relativt lite areal som skal omgjøres til kjøkken, spiseplass og stuerom for en liten familie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.