tirsdag 3. september 2019

Halvstrup kjetting

Halslenke i kjetting med langeledd fra Sprenger og Jokke, tykkelse mm - Klikk for mer. Et nett og pent halvstrup halsbånd i stål. Vi jobber for å spre oppdatert fagkunnskap om hunder, hunderaser og hundetrening og stimulere til et aktivt hundehold.

Halvstrup i svart lær med kjettingrnHalvstrup lærhalsbånd med kjetting, laget i vegetabilsk garvet lær. Halsbåndet er laget av myk lær som skåner hundens pels. Felleskjøpet nettbutikk - Halvstrup halsbånd hund.


Alle produktene er sydd for hånd og fås i forskjellige størrelser, varianter, med eller uten perler på kobbel, halvstrup/helstrup med kjetting eller lær-del.

Salg av hundeartikler via stand og nettbutikk. Selskapet produserer også håndsydde lærprodukter for hunder. Hjem Hus og HjemAnnetDyreholdHalsbån kjetting, halvstrup - 54cm. Halsbån kjetting, halvstrup - 54cm Vis større . Det er da bare å kjøpe en kjetting som er akkurat passe og feste kroken i begge. Er det noen som har dette eller lignende halvstrup kjetting?


Alac halvstrup halsbånd i lær med flotte dekorfarger er et praktisk halsbånd som er lett å ta av og på hunden. De lager halvstrup uten den ufyselige kjettingdelen:) som både sliter . Halvstrup neopren med 3M reflextråd og neopreninside.

Fòret halsbånd med kjetting, i høy kvalitet av vegetabilsk garvet lær. MulleTeddy halvstrup med kjetting, cm bred. Herman Sprenger kjettinghalsbånd halvstrup, enkel lenke. Halsbånd… Jeg er litt svak for halsbånd kan man si… Her er litt av kolleksjonen…. Håndlaget halsbånd produseres på bestilling, sendes innen virkedager.


Halsbåndet er rundsydd i kvalitetslær fra Alac. Alac bruker kun vegetabilgarvet lær i produksjonen for å få et giftfri. Halsbånd i nylon med kjetting halvstrup – 43cm.


Sammenligne priser; Full beskrivelse; Omtaler; Tagger . Halvstrup halsbånd lager av nylon og kjetting. Justerbar lengde, selges i forskjellige farger,lengde og bredde : .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.