onsdag 25. september 2019

Glassrekkverk bergen

Markedets billigste glassrekkverk ! Glassrekkverk ferdig montert kr. Rekkverk med laminert sikkerhetsglass omrammet med tørket . Pulverlakkert sort eller hvit. Vi har levert og montert innglassing av krokodiller på Akvariet i Bergen.


Elegante glassrekkverk for balkong eller terrasse i høy kvalitet i rustfritt eller aluminium, fast løpemeterpris, dagers produksjon!

Vi bruker materialer fra kjente merker. Vi har mange års erfaring i levering av glassrekkverk til kunder i Bergen. Vi har topp fasiliteter som sikrer våre kunder skreddersydde løsninger på glassrekkverk.


Norsk produsent av solide glassrekkverk og aluminiums rekkverk. Vedlikeholdsfrie løsninger med lang levetid og enkel montering. Forhandlere over hele landet.


Har du tid å vente litt lenger kan du velge mellom mer . For privat kunde har vi levert og montert glassrekkverk. Oversikt over bransjen metallkonstruksjoner i Bergen.

Våre rustfrie glassrekkverk er produsert av Jabo og gir en eksklusiv og luksuriøs følelse. Det blir mer og mer vanlig å montere glassrekkverk oppe på balkonger, . Din glassmester i Bergen. Vi hjelper deg med vinduer, dører, tilskjæring av glassrekkverk , speil, glasshyller og mer. Ring oss og vi vil hjelpe deg. Se våre rekkverk her.


Vi leverer rekkverk til offentlig og privat. Porter til parker og innkjørsler. Alt i glassarbei vinduer, dører, glassrekkverk , glasstak m. Prosessen rundt detaljering og utforming av glassrekkverk for prosjekt Kilåsen er ferdig.


Og i disse dager monteres glassrekkverket på først av . Justerbart glassrekkverk til utendørs bruk! Pynt opp altanen, balkongen, verandaen og uteplassen med en unik og justerbar glassrekkverkløsning fra Hard Head!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.