torsdag 19. september 2019

Gjennomsiktig speil

Om du velger å henge speilet slik at det reflekterer dagslyset, vil speilet fungere som et ekstra vindu og bringe lyset videre inn i rommet. Akrylplast XT med en speilside. Har meget høy speileffekt.


Lett plate med bare halve vekten av speilglasset. Tåler varme opp til 70°C. Gjøres ren med mild såpe og fuktig klut.

Kan skjæres, sages og bores. Passer til dekorasjoner eller speil. Eg mener å huske at eg skrapte av . Satinato Hvit Blank (er gjennomsiktig ). Referansenummer: 2SO. Glass - matt pure white.


Men jeg tror også det finnes noe som kalles for Speilsoting for bilruter som man får med helt ned til gjennomsiktig. Dvs, at du får en speileffekt på den ene siden, hvor av lyset slipper igjennom mens det på andre siden er nesten vanlig glass.

Du kan selvsagt bruke det på annet enn bilglass også. Kom akkurat over ett forum for dette og må si det frister veldig å slenge noe slik opp på badet. Trenger jeg virkelig det?


Er det for kult og derfor trenger jeg det? Displayet blir gjennomsiktig når skjermen er i bruk, det ser ut som nesten 1 gjennomsiktig. Home knapp følger inkludert. Klikk inn å se prisen nå - Lett og hurtig!


Men det trenger ikke være så dumt som det høres ut som. Hva skal man med en gjennomsiktig skjerm? Eller en skjerm som fungerer som et speil? Den umiddelbare reaksjonen på disse spørsmålene er kanskje at det høres litt upraktisk og unødvendig ut, men tar man en nærmere titt . Gjennomsiktig og speil. Hvordan får man spredd informasjon til en hel avdeling på en enkel måte?


Vi prøver med et magisk speil. I avdelingen vår (Medieutvikling) har vi innovasjonsdager en gang i måneden. Her oppfordres det til å jobbe med ting vi måtte brenne for, gjerne utenom de vanlige dagligdagse tingene.


Speilbildeeffekt selskapets spray Rust-Oleum spray på baksiden av et glass og oppretter et vanlig speil. Samsung lanserer nå to nye typer OLED skjermer, den ene gjennomsiktig, den andre med speilfunksjon.

Noen ganger går det bare an å se gjennom ruta fra en side. Perfekt som materiale i landbruk- og dyreholdsammenheng, for eksempel som speil i ridehus hvor rytteren har behov. Perfekt som for eksempel speil i ridehus hvor rytteren har behov for å se seg selv. Fra den mørke siden ser det ut som et gjennomsiktig vindu og fra den lyse siden ser det ut som et speil. Slike speil brukes for eksempel når man vil studere mistenkte personer uten selv å bli iakttatt.


Samme type speil kalles et halvt belagt speil når det brukes i et optisk instrument ved at det skal dele en lysstråle, slik at . Du kan velge gjennomsiktig glass som er lekkert på badet eller et frostet glass som slipper inn lyset men som man ikke kan se gjennom. Brukes det lydisolerte glass kan disse fungere som skillevegger i et kontorlandskap. Eksempel: Magiske speil. Det er mange muligheter.


Et gjennomsiktig speil. Jeg har drept et speil. Han knuser speil og bruker skårene. Ingen triks, ingen speil, ingenting oppe i ermet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.