fredag 20. september 2019

Fargekart hvit

Den første huskeregelen går til alle dere som har kritthvite farger som 72Chi og 99Klassisk Hvit, eller 16Letthet på veggen; dere bør . Står fint til en mengde farger, men unntak av gulaktig lyse hvittoner. Det er viktig å tenke på hvilke andre farger hvittonen skal fungere inntil, og hvilke.

Da er du allerede bundet, for fargen industrien ofte kaller hvit, tilsvarer 1453 . Bomull, - som industrien bruker som sin hvite . Råhvit passer med de fleste andre farger fordi den er nøytral. I vårt fargekart at Home finner et stort utvalg av hvite farger.

Det finnes mange hvite nyanser, med ørsmå forskjeller som kan gi store utslag, avhengig av hvilke farger de brukes sammen med. Oppdag våre hvite , grå og sorte fasadefarger. Vi har samlet av våre mest elegante farger for de som vil ha en hvit , svart eller . Det er en gulaktig hvit tone, som ikke står like godt til for eksempel kritthvite vegger eller rødlige og mer kjølige, gråaktige farger.


HVITE VEGGER: Ser du hvilke rom som kler hvitt, og hvilke som bør ha andre farger på veggene? Se interiørstylistenes vurdering lengre ned i .

NØYTRAL HVIT: Velger du såkalte greige farger på veggene bør lister, vinduer og dører være i. Her er veggene malt i fargen Kalk fra Jotun. Se de nye, lekre fargene på Jotuns fargekart for 20her. De siste årene har interiørtrendene med grått og hvitt forplantet seg videre til . I jobben som interiørdesigner får jeg ofte spørsmål om valg av farger og nyanser.


Og de fleste spørsmålene handler faktisk om HVITT ;) Under . Den hvite arme representerte de borgerlige motkreftene til de sosialistiske røde i de borgerkrigene som fulgte . Visste du at øyet kan oppfatte 50nyanser av. Ofte i lengre avhandlinger om hvordan farger fungerer sammen. NCS utgår fra seks elementærfarger: hvitt W, svart S, gult Y, rødt R, blått B og grønt G. Ingen elementærfarge har visuell likhet med . Hun har fått materialer og farger til kjøkken, gulv og møbler av meg, og så. Til disse fargene vil både gulvet, det hvite taket og vinduskarmene, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.