torsdag 19. september 2019

Doble dører

Tofløyet Dør Swedoor Easy GWUlik Deling. Med doble dører får du mulighet til en større åpning mellom rommene når behovet er der. Når det kommer til valg av dører til ditt hjem er det viktig at du velger riktig dør. Den skal passe til både din personlighet og husets stil.


En dobbel ytterdør finner.

Doble ytterdører er med ekstra tyverisikret låsesystem og innbruddssikret 3- punktslås. Dobbel Ytterdør med fylling og glass i hver dør. Massiv dør med sidefelt. Swedoor leverer dører i spesialmål, og kan også lage både høye og brede dører. Les mer om dører i spesialmål.


Skyvedører gir deg plass! Både innebygde skyvedører og utenpåliggende . To-fløyede ytterdører av meget god kvalitet.

Dørene har enten sporfrest mønster på utsiden og glatt innside, eller utenpåliggende dekor på utsiden og sporfrest . Nye massive doble dører mod Norge med glass. Se vårt utvalg av vinduer og dører. Bak deg har du lukket en tung, stabil og sikker ytterdør laget med doble stålplater og tettet med ekstra klimapakning. Du vet du har en dør som er unik og som . Når du skal skifte dørene inne er det viktig å tenke på husets innredning.


Hos MAXBO finner du innedører i mange forskjellige utforminger, størrelser og farger. Inngangsdøren forteller mye om hvem som bor i huset. Hos Gilje finner du et stort utvalgt dører , og finner du ikke det du leter etter lager vi den døra du vil ha. Vårt utvalg omfatter blant annet massive innerdører i furu, hvitmalte doble dører og mer moderne innerdører med klart glass. Innvendige dører leveres i tre . Tilgjengelig i butikker.


Her finner du en oversikt over dører vi har produsert i Modum. Vi spesialtilpasser dører etter ønsket stil og mål. Se nærmere på våre dører på . Se eksempler på dører og farger som kan tilpasses ditt ønske.


Rennebu Dører produserer i solide og grove dimensjoner og tilpasser fasaden og innsiden etter dine ønsker.

Vi leverer også terrassedører, stalldører og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.