torsdag 26. september 2019

Decra takplater

Takplatene er konstruert for å vare livet ut. Utforsk fordelene og planlegg drømmetaket til din bolig. Lav vekt og enkelt å legge på taket. Taker er også stormsikkert og uknuselig - se her!


Sterkt som stål og vakkert som naturstein. SPØR OM TAKPAKKEPRIS( få rabatter på tilbehør) !

Finnes i følgende farger: - Sort . Kontakt nærmeste varehus for et godt tilbud på det du trenger til ditt tak. Norges største byggevareprodusent Icopal produserer og leverer byggevarer. Holder platen på plass, selv i vær utsatte strøk. Mer produktinformasjon.


Tilbehør du kanskje trenger. Decra Classic takpanner har. Planlegger nytt tak til våren, det er snakk om 1m2.

Men siden det har vært mine . TAKPLATE TPLS 5M SORT. Montering av trinnplater på decra tak. Blikkenslager,Snekker,Taktekker Jeg har decra tak og tak trinn på grader tak.


Fra toppen av siste trinn og møne, . Nå nærmer det seg siste sjanse, skal du ha nytt tak på plass før sommeren. Bestiller du en taksjekk i dag kan du ha nytt tak i stein, decra eller shingel på plass . Du kan fint benytte en skuffe eller brett. Men unngå og skrape overflaten. Det bør ligge igjen til cm.


Les mer om legging av. Oppdragsgiver: Tune Bygg-Service AS. Det ser jo unektelig bedre ut enn vanlige plater, . Har noen vært borti dette?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.