tirsdag 27. august 2019

Timepris murer

Hadde aldri betalt en murer 500kr timen + mva. Har nå fått et tilbud fra en murer etter jeg hadde han på befaring, og det. Noen som har noen formening om dette er en ok pris eller ikke?

Prisoversikt for murerarbeid; De som planlegger å bygge et hus lurer ofte på hva prisen vil komme på? Prisene kan også variere avhengig av byggested. Hvad skal jeg forvente at sådan en murer skal have i timen.

Ang pris på en jobb, føler prisen var høy! AnonymforuHar en nær slektning som er murer og tar jobben svart. Det viser seg at verkstedene her i Oslo beregner seg en timepris på. Mange nordmenn vil ikke betale det en håndverker egentlig koster, og lar seg derfor friste til å betale svart, til tross for at det er ulovlig. Sement og armeringsnett er inkludert i denne pris.


Vi regner her med en støp optil maksimalt cm tykkelse der regnes tillegg på støp over cm. Nå har vi fått tilbud fra en murer og det er snakk om 5kroner per kvadratmeter for legging av flisene. Vi utfører arbeid i Oslo, Drammen, Bergen, Trondheim, Moss, Fredriksta Sarpsborg, Kristiansand og Stavanger til lavere pris.


Vi er godt kjent med Normtid Meps kalkulasjonsprogram (mye brukt innen forsikring). Våre timepriser for tømrer, murer, maler og gulvlegger er for tiden kr. Vores timepriser er som listet nedenstående såfremt de måtte ønske at få udført et stykke timelønsarbejde: Tømrer- snedkerarbejde: 40kr/time . Relaterte ord: murermester, murere, mur og bygg, mur og flis, mure peis, naturstein mur, mur hus, muremester, murer firma, timepris murer, hus i mur . Murerfaget er et håndverksfag med tusen år gamle tradisjoner. DinByggpartner besitter erfaringen og kompetanse som kreves for alle typer murerarbei dette . Ufaglærte utfører dårlig arbei de utkonkurrerer norske fagarbeidere på pris, de arbeider alle dager, . Begynn jobben med å finne murer/flislegger med å forhøre deg med familie, venner og.


Pris: Vil du ha en fast pris, eller på timebetalt basis. Udfører naturligvis også diverse murer-, støbe- og flisearbejde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.