fredag 30. august 2019

Maxbo utemøbler

Hos MAXBO finner du hagemøbler til din stil - enten du har liten eller stor uteplass. Kjøp på nett eller i butikk. Hvilke hagemøbler passer for deg?


Du kan innrede uteplassen med nye møbler i rotting, aluminium eller tre. Hagemøbelovertrekk i PVC i svært god kvalitet. Til overdekking av firkantet hagebord og stoler.

Mange har brukt de første vårhelgene til å finne frem utemøbler , og gjøre dem klar for sommersesongen, men det er ikke til å komme forbi at uansett hvor flink man er til å vedlikeholde dem,. I en pressemelding fra møbelkjeden Bohus tidligere i vår, het det at mange ønsker samme type uttrykk ute som inne, og at stilene de presenterer i år i stor grad er en videreføring av trendene de har observert innendørs. Det virker som om dette er tilfellet for flere av produsentene av utemøbler i år.


Så fort gradestokken viser plussgrader trekker vi utendørs for å innta et godt måltid eller sitte i godstol-en og bare nyte. Vi vil ha bedre og mer behagelige utemøbler. Skillet mellom ute og inne viskes ut.


Vi møblerer med sofagrupper, spisegrupper, utetepper, lykter og lanterner, puter og pledd. Hans Christian Torjuul, markedssjef i Maxbo , opplyser at på slutten av sommersesongen er det naturlig for mange varehus å ha et sesongsalg dersom de sitter igjen med mye. Sensommer og høst er trolig tiden da du kan gjøre de aller beste kjøpene på grill og utemøbler , da sesongen går mot slutten.

DESIGN Gruppen i teak og stål kommer fra italienske Extremise, expo nova. Spade og hagebordet fra Fiskars, Maxbo (Vækerø). NOSTALGI Bord som kan slåes sammen og stol i netting er utført i jern og kommer fra Senzo. Blikkspann fra IKEA og vannkanne i sink fra HC Shop.


Har terrassen eller utemøblementet fått begroinger? I denne videoen viser vi deg hvordan du på riktig måte. Hvorfor ikke gi uterommet et mer personlig preg og litt mer farge? Her finner du informasjon om utemøbler og møblemang til hagen og uteplass.


Skal du pusse opp eller bygge nytt? Dette er stedet for å finne inspirasjon til jobben. Følger du disse punktene har du nye utemøbler i løpet av dagen.


Hos BAUHAUS får du alt under et tak - vi tilbyr bransjens største utvalg til både proff- og privat kunder. Sagbruket lokalisert i Etnedal som også tar imot spesialbestillinger på trelast, ekte skigar utemøbler , badestamp og mye annet. En børste og rent vann er ofte det eneste du trenger for å holde hagemøblene i topp stand. Her er noen nyttige råd om både vedlikehold og vinterlagring av rotting- og tremøbler, slik at de skal holde .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.