torsdag 29. august 2019

Maling byggmax

Jeg lurer på om noen her har erfaring med maling fra byggmax? Den er jo veldig mye billigere enn annen maling, men det er kanskje en grunn . Bare lurte på om den er grei å bruke også til .

Svensk test av innendørsmaling avslører at billig maling er like bra som dyr. Nordsjö, Rusta, Beckers, Alcro, Flügger, ÖoB og Byggmax. Eneste feilen jeg gjorde var å kjøpe den hos Byggmax. Det er ikke uvanlig at maling har skilt seg litt da den har stått noen .

Vi skal bytte leverandør på maling og kjører halv pris på alt av utemaling fra Alpina. Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Byggmax Norge på . Nå forsøker svenske Byggmax å erobre det norske markedet med dobling av antall. Det er ingen forskjell på billig og dyr maling når det kommer til dekkevne, .

Maling - olje, kraftfor, gjødsel, kalk, markise, stolper, gressklipper, maskiner, motorsag,. Fasade Maling - malermester, maling, tapetsering, malerarbei fasademaling, maler, malerfirma, malere,. Som all annet billigstrie var den tynn, men tapetlimet på byggmax er billig og overaskende bra. Fredag åpnet kjeden Byggmax på Kjerraten i Krokstadelva. I Oslo finner vi pappa Ole André og sønnen Ruben.


Når de ikke konkurrerer mot hverandre på crossbanen. Byggmax går mot strømmen, og vil revolusjonere måten kundene kjøper. Tror de har en ok og billig hvitmaling på byggmax. Ellers så er utstyret på biltema godt nok:) du trenger brett til å helle malingen i, malingsruller, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.