onsdag 10. juli 2019

Vedtekter as eksempel

Det presiseres at dette dokumentet er av generell art, og omfatter minimumskravene i aksjeloven. Det ble i dag avholdt stiftelsesmøte i henhold til aksjelovens kapittel 2. Vedtektene er et reglement for selskapet med varige og grunnleggende bestemmelser om selskapets forhold.

Aksjeloven bestemmer at enkelte forhold må være . Hundeeierforeningen er en interesseorganisasjon for hundeeiere. Et aksjeselskap skal i følge aksjeloven ha vedtekter, og det stilles minstekrav om. Eksempel på vedtekter finner du også hos AdvokatOnline.

I § til og med finner du aksjelovens minstekrav til vedtekter, jf. Dette er en oversikt over disse minimumskravene, med et konkret eksempel på vedtekter på slutten. Eksempelet kan du også laste ned på både norsk og . Hva skal være organisasjonens offisielle navn?


Når man starter et nytt selskap er du pålagt å lage vedtekter. Det er noen formalkrav til det, og vi har her et forslag som kan brukes som utgangspunkt når du skal . Under har vi utarbeidet et eksempel på vedtekter. TIPS OG RÅD FOR DEG SOM SKAL STARTE AKSJESELSKAP .

Alternativt kan det stå at styret skal velges som angitt i stiftelsens vedtekter). Forslag til vedtekter for BKA endret etter styremøtet i mars. V E D T E K T E R FOR AAMODTHAGEN BOLIGSAMEIE.


Nøtterøy kommune, for eksempel dersom det er ledige plasser og . Vedtekter omtales gjerne som paragrafer, og kan i mange tilfeller. USA, at styret i organisasjoner kan endre vedtektene. Vedtekter for eierseksjonssameiet Blindernveien 4. Se ellers mal for vedtekter hos Altinn eller i linken til høyre. Forslag til endringer i vedtektene må sendes skriftlig til FAU-leder, senest tre uker før. Eksempel på lokalt hefte om foreldrerollen.


Artikkelen er et forslag om hvilke forhold vedtekter kan inneholde og regulere. For eksempel at alle medlemskap innbetalt etter 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.