fredag 12. juli 2019

Tvist taklampe

Pent brukt lampe i strøken stand selges til kun 200kr. Gir et fint samspill i veggene når den lyser. Ny pris på skeidar: 599kr. Tvist taklampe fra skeidar.


Kjøpt ifbm visning, så helt som ny. Selges samlet kr 4eller hver for seg, kr 2pr stk Original ledning og lyspære.

Lampen er kjøpt hos Skeidar Alnabru. Nypris hos skeidar er 599kr. Ljuskällan blir lite synlig bak skärmen vilket gör både att lampan blir otroligt fin, samtidigt som det skapas en vacker ljusbild i rummet när lampan är tänd.


Awesome Tepper Skeidar With Tepper Skeidar. Latest Tepper Skeidar With Tepper Skeidar. De Fleste Av Oss Bruker Under Filleryer Og Andre. Gardiner, meter lange, fra Hemtex.


Produkter: Gardinskinne, “Vigda”, fra Ikea. Dobbelt sengesett, “Kelly”, fra Ellos.

Puter på seng fra Kremmerhuset, Kid og Ellos. Glassholdere på vegg fra Lagerhaus med planter fra Plantasjen. Telysholdere på vegg fra Lagerhaus. Lys opp og dekorer et rom med taklamper fra Bohus.


Velg hvilken stemning et rom skal ha og baser valg av taklampe på om formålet med rommet er funksjon som strikking og lesing, eller om formålet er å dekorere. Hos Bohus tilbyr vi et bredt utvalg taklamper slik at du kan finne den perfekte lampen, basert på ditt behov. Tekstilledningene er meter lange og er justerbare. Høyde 24cm Bredde 9 5cm Dybde.


Unfold er Muutos egen versjon av den klassiske industrilampen, men med en liten tvist. Materialet på Unfold er nemlig i myk silikongummi. Dette gir lampen en varm og moderne personlighet.


En läcker taklampa i ett målat naturmaterial. Finnes i flere forskjellige farger. Det är trådar som är snurrade runt en stomme som bildar denna runda lampa som är 400mm i diameter. Till taklampan medföljer ett sladdställ med en Esockel som möjlig.


Granitt Lysestake DH2. Houston teppe ø:1cm. Wallsticker - Sammen Gode leveregler for de som vil holde sammen. Låga priser, hög kvalitet och de senaste, snyggaste lamporna, Ge omdöme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.