mandag 15. juli 2019

Takstige pris

Et Hus Hjem Takstige - Takstige○ En godkjent takstige. Mer informasjon: Monterings anvisning pdf. Typegodkjente takstiger fra Midthaug i varmforzinket og pulverlakkert sort utførelse.

Midthaug har et stort utvalg av takstiger, tilpasset de fleste taktyper og underlag som:. Velg butikk For å se pris og lagerstatus. Takstiger tilpasset til de fleste taktyper. To typer: - Takstige regulerbar: kraftig takstige med regulerbar .

Universell takstige med justerbar bredde (20–cm) og justerbar festing for både 1- og 2-tommers bærelekter. Stigen passer til alle vanlige taksteinprofiler og er . Ved bruk av typegodkjente stigetrinn og takstiger kan feieren og andre ferdes trygt på taket. Har hatt besøk av feieren,han sier at takstigen vår straks faller fra hverandre det har rustet huller i festet.

Prisen gjelder i området Skeikampen, Hafjell, Nordseter og Sjusjøen til 01. Vi monterer takstige etter ditt behov, til fast avtalt pris. Fyll ut informasjonen i kontaktskjemaet, last opp bilde, og du får ett uforpliktende tilbud av oss. Hovedarbeidet er montering av taksikring for feieren.


Takstige Universal er produsert av varmgalvanisert stål med svart pulverlakk. Det mest brukte system for sikker adkomst til pipa. Egner seg godt til shingeltak, plane plater, trapesplater, båndtekking og skifer.


Feieplatå, pipeplattform og takbro Priser Snøfangere Takstige universal Tilbehør. Takstige og taksikringsprodukter leveres for papptak, platetak og steintak. Takstige - Godkjente Feietrinn Takstigen er et.


Denne kalkulatoren gir en estimert pris på rehabilitering av eksisterende tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.