tirsdag 30. juli 2019

Solavskjerming

Bilde fra stue med solfilmrullegardiner halvveis trukket ned. Sola er den lyskilden som har gitt oss lys fra tidenes morgen. Innvendig solavskjerming - lyst interiør Innvendig solavskjerming - kjøkken Innvendig solavskjerming - lukket Innvendig solavskjerming - lyst interiør Innvendig . Perforert solavskjerming.


Persienner, markiser og lameller kan styres avhengig av lys- og vindforhold eller til faste tider på døgnet. Et godt inneklima sørger for et godt inneklima!

Vi er stolt forhandler av solskjerming fra Kjells Markiser, Norsol og Tundra. De leverer kvalitetsprodukter som vi kan være sikker på vil utfylle dine behov og . I den moderne arkitekturen blir solavskjermingen til fasaden stadig viktigere. Ikke bare for en beskyttet atmosfære på innsiden, men også for en harmonisk . En innvendig persienne er naturligvis i første rekke en regler for sollyset. Og like behagelig er funksjonen som innsynsbeskyttelse.


Med den trinnløse hellingen . Vi har et bredt utvalg av solavskjerming til både innvendig og utvendig bruk.

Trenger du skjerming fra sollys, reduksjon av varmeinnslipp eller andre dekorative . DEBEL solavskjerming er moderne løsninger som gir deg masser av lys i boligen , hurtig skygge på en varm sommerdag eller totalt mørke, når det er sengetid for . Fleksibel solavskjerming tilpasset namdalske forhold. I denne oppgaven er det sett på hvordan energibehov og lys i bygninger påvirkes av solavskjerming. KAMPANJE PÅ SOLAVSKJERMING. Er du plaget av lysreflekser på . Screens Kolleksjonen omfatter både tradisjonelle utgaver og særlig v. Solavskjermingens oppgave er ikke bare å skjerme for . Fischer solavskjerming. Et moderne styresystem for solavskjerming gir ikke bare reduserte energikostnader, men bidrar også positivt til klimabeskyttelse og eget . Vi er forhandler av Norsol solavskjerming.


Vi leverer og monterer skreddersydd solavskjerming som er håndlaget på “vår” lokale fabrikk på . Vest Markise leverer alt av solavskjerming til private- og bedriftskunder i Bergen og omegn. På varme dager kan direkte sollys oppleves ubehagelig. Dette kan effektivt reguleres med automatisk solavskjerming.


Produkter - Markiser - Persienner - Lamellgardin - Screen - Plissegardin - Rullegardin. Kontakt din lokale EL-PROFF for hjelp.

Vi har et godt utvalg av både utendørs og innendørs solavskjerming i høy kvalitet og flott design fra Scandic. Kom gjerne innom for å se vår utstilling av . Bortsett fra solgardiner, også kalt stores, er gardiner som regel et dekorativt element i innredningen, mens solavskjerming dekker et behov for beskyttende mot . Avskjerming AS i samarbeid med Lunex leverer solavskjerming til Tromsøbadet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.