fredag 19. juli 2019

Sikkerhetslås ytterdør

En ekstra lås i ytterdøren gir plunder og heft for innbruddstyven og reduserer sjansen for innbrudd. En detalj du ikke kommer utenom når du har funnet din nye ytterdør er dørvrider. Nå får du ytterdører som kan låses opp uten nøkler.


Velg stilige, sikre og smarte løsninger som er skreddersydd for både boligen og familien din. Ved å ha en FG-godkjent lås i alle dører, har du langt mindre risiko for å bli utsatt for .

FAS sikkerhetslås ferdig montert. Sikkerhetslåser og pakker. Sylinderlås b522-r gds tv lkb5lås med sluttstykke.


Relaterte ord: fg godkjent, låskasse ytterdør, fg godkjenning, sikkerhetslås dør, lås ytterdør , lås til ytterdør, sikkerhetslås ytterdør , montering ytterdør, . Ord og uttrykk i bransjen. Lås - og sikkerhetsbransjen er full av ord og utrykk som ofte trenger en forklaring, her får du svar! Låskasse for ytterdør til villa eller leilighet.


Finnes med mm avstand til senter sylinder.

Sørg for at ytterdøren har sikkerhetslås eller tilleggslås. Uten dette vil det være enkelte å bryte seg inn med en skrutrekker. Sjekk at låsen er FG-godkjent, Låser. Fortsatt låser de fleste nordmenn døra til huset eller leiligheten sin med en tradisjonell nøkkel.


Men de siste årene har låser som styres med en . Har du ikke ekstra lås på hoveddøren? Det finnes et alternativ til å skifte låsen i hoveddøra hvis du vil ha bedre sikkerhet. Nemlig å installere en ekstra lås slik at døra er sikret to steder.


Noen som vet hva det skal koste å skifte en lås på en ytterdør ? Sist vi hadde behov var vi låst ute, og måtte ha øyeblikkelig hjelp. Når ikke en vanlig lås strekker til! Lang, plastovertrukket låsevaier. Skifte av sylinder i dør.


Hvordan velge riktig sylinder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.