torsdag 18. juli 2019

Sette opp gjerde

Her viser vi deg steg for steg hvordan du setter opp et nytt gjerde. Ved hjørnene kan man sette to stolper for ekstra stabilitet. Når du skal sette opp et gjerde rundt tomta, er det viktig å ta hensyn til omgivelsene, men også husets stil.

Skal gjerdet skille to eiendommer, er det viktig at du . Gjerdeloven gir deg rett til å sette opp gjerde mot naboen. I noen tilfeller kan du også kreve at naboen spleiser på kostnadene. Bygg gjerde, levegg, plankeverk, stakitt eller raftegjerde.

Vurderer å sette opp et anneks på tomta som. Du kan spare mye penger ved å sette opp gjerdet eller leveggen din selv. Her finner du informasjon om hvordan du kan bygge ditt eget gjerde.


Når du skal ramme inn tomten din med gjerde eller stakitt er det viktig å tenke gjennom hva som passer hos deg, og tenke helhet i omgivelsene. Det er mye å huske på når du skal sette opp gjerde på eiendommen din. Reguleringsbestemmelser i kommunen og hensyn til naboen er nok . Når du skal sette opp et gjerde rundt hagen eller tomten din, er det også fint å ta hensyn til naboene. Gjerdet ditt vil jo bety noe for omgivelsene.


Jeg skal sette opp 750meter permanent sauegjerde.

Informasjon til tiltakshaver og søker – Gjerde og levegg. Når du skal sette opp gjerde eller levegg er det tre ulike kategorier som er aktuelle. Vi kjøpte for noen år siden et hus med tomt som deler gjerde med en eldre herre på litt over år.


Skal sette opp gjerde og lurer fælt på om jeg skal velge støpte stolpesko i søyle eller jordspyd. Grunnen er hovedsakelig jord (noe stein.) . Hei Vi har et merkelig par av noen naboer. Enhver har altså rett til å sette opp gjerde mot naboeiendom når han bekoster det selv. Vil man ha dyrere gjerde enn den andre har plikt til å . Jeg skal sette opp nettinggjerde nå, og det blir ikke mer enn et par tusen.


Det å sette opp et gjerde mot naboens eiendom er noe man i utgangspunktet står nokså fritt til. Gjerder som ikke står i grense mot vei, eller som . Men er det ikke sånn at man kan sette opp gjerde så lenge det er på din egen tomt og naboene sier det er greit? Uansett hva det er som du vil pusse opp, har du funnet en riktig samar.


Sette opp gjerde - eiendommen ligger i et LNF-område - posted in Juss: Boligen/eiendommen ligger i et LNF-område.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.