torsdag 18. juli 2019

Ribe betong

Ferdigbetong til hele sørlandet. Med moderne fabrikker og stor kapasitet, kan vi levere ferdigbetong til store og små prosjekter i hele regionen. For bestilling ring nærmeste avdeling. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Fra våre strategisk plasserte blandeverk i Arendal, Lillesan Kr.


San Lyngdal, Sirdal,.

Vi leverer betong til alle private og entreprenører over hele Sørlandet. Vi har fabrikker i Flekkefjor Sirdal, Lyngdal, Åseral, Kristiansan Lillesand og Arendal. Kan pumpe betong opptil 3meter. Resultatet før skatt ble på cirka millioner kroner.


Med åtte blandeverk sørger selskapet for at hele Sørlandet har tilgang på ferdigbetong av beste kvalitet. Har du hørt myten om at betong er en miljøversting, og et kjedelig og lite anvendelig materiale? Betong og betongvarer - Produksjon.


Vi stiller alltid opp for våre kunder – når kunden har bruk for . Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.

Startsiden for jobb og karriere i Norge. RIBE BETONG AS AVD LYNGDAL. Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem.


Slik kan studenter hjelpe din bedrift. Har din virksomhet en problemstilling som kan ha nytte av et friskt blikk og nye impulser? UiAs studenter trenger å få praktisert sine teoretiske kunnskaper, og leter etter bedrifter som ønsker oppgaver skrevet fra og om egen virksomhet. Norges største nettavis for økonomi og næringsliv. Egir deg det aller siste fra aksjemarkedet og tar pulsen på norsk og internasjonal økonomi, sammen med de ferskeste nyhetene fra felter som IT, ledelse, bil og personlig økonomi.


Selskapsform, Avdeling. Registrert i følgende registre, Enhetsregisteret. Nå har ferdigbetongselskapet ti blandeverk, 1ansatte og leverer opp mot 250.


Det var en stolt daglig leder, Roger Ribe, som sammen med Tor Edvin . Hele Norges jobbportal. Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Saint-Gobain Byggevarer.


Bestilling mandag - fredag etter kl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.