torsdag 25. juli 2019

Pris takplater stål

Den kutter man til ved hjelp av en stålsaks eller stikksag. Da er det bare å sette i. Tett og pent tak med takplater fra Byggmax, til en gunstig pris. Du kan selv legge taket . Svært økonomisk takplater som er enkle å montere.

Platene er svært montstandsyktige mot riper og bevarer farge og glans over tid. Hos MAXBO finner du takplater av høy kvalitet som passer til alle hustyper. Kjøp på nett eller i butikk.


Taksteinsprofilplater i lakkert stål. Kontakt oss for bestilling. På grunn av ulike fraktkostnader kan prisene variere mellom byggevarehusene. Sortér etter relevans, Sortér etter pris høy-lav, Sortér etter pris lav-høy .

Vinterpris på stålplatetak. Furu 13x1skygge skrå, hvitmalt, kvistfri. Armat stålplatetak Original matt polyester. Alsvåg stålplatetak TP 18. Med våre klassiske, ferdigmalte takplater i spon.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Du har ikke valgt butikk og priser og utvalg kan derfor variere. TILBEHØR TIL DECRA TAKPLATE. Velg butikk for å gå videre. Tilbehøret er tilpasset takpannene og… COILSP DECRA GR.


Skal bytte taket men har ikke bestemt hvilke takplater som skal kjøpes. Mest mulig Kvalitet det vil si holdbarhet og rustbeskyttelse for pengene er viktig. Ser ut som det er forskjellige typer grunnbehandling,primer og tykkelser på lakk. Her finner du Nor-Dekks utvalg av kvalitets takplater fra produsenter som Icopal, Plannja, Nortett, Armat og Ruukki. Showing all.


KampanjeDeco Panel loft krystallhvit.

Tilgjengelig i butikker. MDF mm Takpanel foliert edelhvit. Forestia Tak-ess Inspirasjon sponplate pk hvit. MDF mm Takbord malt bomull.


Enten det er en håndverker eller du selv som skal legge taket, er våre ståltak både enklere og raskere å montere enn de fleste taktyper. Våre takplater finnes i forskjellige varianter og utførelser. Pris på selvbærende takplater.


Disse har en pen profil synes jeg, men har dessverre begynt å ruste i nedre kant, i bunnen av hver bølge. La Stratosplater med taksteinsprofil i stål på nybygget her i fjor, bestilte og fikk kappet eksakt mål fra fabrikken. Flere resultater fra gardsdrift. Takplater til fjøs innlegg 6. Varmforsinket malt stålplate. For å gi ekstra lang holdbarhet har.


Plannja Modern et beskyttende lag av Plannja Hard Coat 50.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.