mandag 8. juli 2019

Plastmo terrassetak

Plastmo terrassetakplater brukes hovedsakelig på åpne takløsninger – f. MEGET stor slagstyrke og års reklamasjonsrett? SUNGLAZE - kan brukes til overbygg, der det ikke er krav til isolering.

Med SunGlaze får du en lekker arkitektonisk takløsning til carport, åpne terrasser, . Plastmo Terrassetak brukes hovedsakelig på åpne takløsninger. Taket gir i tillegg god lysgjennomgang, som . Få gode råd og tips til montering av ditt terrassetak her.

Vær svært nøye med takkonstruksjonen, når du skal . Med SunGlaze får du en lekker arkitektonisk takløsning, som leveres med et elegant og sterkt skjøtesystem. Velg riktig tak til din terrasse eller utestue. Et tett tak beregnes og konstrueres som ethvert annet tak. Jeg jobber som markedssjef i Plastmo AS og vi leverer mye av de plastplatene som .

Da er JumboLite terrassetakplater det rette valg! Platen som er brukt her heter Plastmo JumboLite opal. Et slikt tak kan du bygge som en frittstående konstruksjon, eller du kan binde det . JumboLite terrassetak er et kvalitetsprodukt som Plastmo gir års reklamasjonsrett på. JumboLite er sterk, stabil og lett å håndtere.


Plastmo terrassetakplater er en ett-lags tak plate som brukes som tak over terrassen. Den slipper lyset inn og holder været ute. Et enkelt system for å hindere vann som renner igjennom terrasser og balkonger bygd i tre. Systemet DryppStop består av lette PVC plater . Plastmo terrassetak er anvendelig til overdekning av terrasser, uthus, redskapsboder og carporter.


Typer: Jumbolite opal, sotet eller glassklar. Silvan Plastmo TwinLite Termotag - Forberedelse til Montering - Duration. Matt, ikke den typen som er helt gjennomsiktig.


Kr 157- Terrassetak HELT TOPP- til Pergula -(utestue). JumboLite Terrassetakplater Ønsker du et tak med lysgjennomgang av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.