fredag 12. juli 2019

Parkett hvit eik

Velg blant klassiske parkett gulv eller nye og spennende gulv med ulike farger, former, behandling og karakter. Vi har 1-stav parkett i Eik, Ask og Furu. Vi kan tilby 1-stav og 3-stav parkett i ask, eik, lønn og furu.

Parkett 1-stav Eik Calista Hvitmattlakket. Parkett eik superhvit har vært - og er en av tidenes mest suksessfulle nyheter. Etter av superhvit- designet ble lansert høsten 201 ble 1-stavs parketten på . Den er også blokklimt og er derfor meget stabil i sjikts konstruksjonen. Parkett Eik hvit superrustic børstet matt PRISGARANTI! Parkett Eik Røkt hvitvasket Langesund LIMITED EDITION.


Hvitpigment gir parketten en behagelig lys fargetone som skaper en jordnær og typisk . Naturfarget, hvitpigmentert eller mørke innfargede varianter i eik og ask.

Et moderne 3-stavs gulv i rustikk hvitpigmentert eik. Parketten er slitesterk og har en naturlig mattlakkert overflate. Les mer om Deco Parkett Eik hvit mattlakkert . Det vi ser etter er en hvit matt parkett og foreløpig har jeg funnet to. Vi har kjøpt inn ett stort parti av denne utsøkte parketten fra Europas største parkett produsent.


Eik Milano white er børstet og hvitbeiset før . Vår mestselgende enstavsparkett, designet av Fargerike, produsert av Tarkett. En pen og slank parkett med tidsriktige . Våre store innkjøp direkte fra fabrikk, sikrer deg markedets desidert beste pris på topp europeisk-produsert parkett. Gulvet har en utrolig flott hvit/grålig fargetone . PRINCE-serien er en moderne, men tidløs, 1-stavs parkett med skjøtefas for et mer eksklusivt uttrykk. Parketten er produsert i ekte trevirke som gir autentisitet og . Saga Exclusive Peral 5Gc er et flott 1-stavs parkett.


Gulvet har noen innslag av kvist men det er ikke mye. Det gjør at gulvet får et fint spill i seg. Eksklusiv og rustikk eller eksklusiv og elegant. SAGA Wideplank er noe helt utenom det vanlige.


Håndskrapet med ekstra brede og lange bord. Plank med en hvitpigmentert og matt overflate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.