fredag 19. juli 2019

Maxbo fargekart

Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Se utvalget på nett og kjøp i butikk. Friske opp rommene hjemme? Vi har innemaling og utemaling av høy kvalitet.


Bufret Lignende Det er vanskelig å velge farge til et rom.

Farger påvirker oss og vår romfølelse. Når du skal velge farge, anbefal. De beste malingene koster litt mer, men til gjengjeld øker vedlikeholdsintervallene. Maling består av bindemidler, løsemidler og fargestoffer, som til sammen gir store forskjeller i vedlikeholdsintervall.


Med andre or en dyrere maling kan bli mer lønnsom i det lange løp. Les mer før du bestemmer deg. Meld deg på MAXBOs nyhetsbrev: Her får du får varsel om kampanjer, tips, råd og andre aktiviteter.

Kostnadsfritt, selvfølgelig. Så du vet hvilken farge vi nordmenn kommer . Har du spørsmål om maling eller oppussing? Maxbo -ekspertene svarer deg her! Landets fremste ekspert på maling har denne sesongen latt seg inspirere av både ørken og regnskog, og fargekartet preges av dype, svale blåtoner, brune sandfarger og dempede rosa- og ferskentoner. MAXBO -ekspert Pannberg har tro på at en del av de nye Jotun-fargene kan bli bestselgere denne høsten.


I dag lanserte vi et nytt fargekart for LADY. Fargekartet vil være å finne i butikkene om et par uker – men vi har allerede nå lyst til å gi dere noen smakebiter om hva dere kan forvente. Som de fleste av dere vet har vi tidligere . Før du maler veggen er det viktig med skikkelig forarbeid.


Maler du en vegg som ikke er ren, vil fett og urenheter føre til stygge flekker og skjolder. Vi bruker vår strategisk designkompetanse til å hjelpe våre kunder til å lykkes innenfor identitets-utvikling, grafisk design og produktutvikling. Vi har særlig lang erfaring innenfor emballasjedesing og merkevarebygging.


Vår visjon er å bruke vår designkompetanse som et strategisk virkemiddel for økt konkurransekraft for . Nå har igjen produktene har fått . Ser du etter ◴ åpningstidene til Byggtorget?

Byggevarehuset på Holmen har holdt til på samme sted i over hundre år. Utført av oss som dekoratører på MAXBO Stormarked Vækerø. Utstilling av fargekart fra Jotun.


Man burde ta hintet når man nesten ikke finner. Slush, nystekte vafler og ballong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.