mandag 8. juli 2019

Lukt i kjeller

Lukter det vondt på badet eller i kjelleren , eller har du noen vanskelige flekker som er vanskelig å fjerne? Mistenker du fuktproblem og har kjeller , kan du gå ned dit og lukte. Såkalt kjellerlukt kjenner de fleste igjen.


Den kan være et tegn på fukt som . Vi har sjekket flere ganger i kjelleren når lukten kommer men finner ikke. Jeg har også en slik lukt i kjelleren , som ser ut til å komme når det er .

Vet ikke helt hvor denne skal men prøver meg her. Har et eldre hus fra 70tallet og i fjor la jeg nytt laminat på gulvet pusset dører,panel og . Gamle bøker lagret i kjelleren har sin mugglukt, det samme har . Men det er mange ting som kan forårsake vond lukt. I noen hjem finnes det rør som aldri blir brukt, for eksempel i en kjeller. Vi har inngang, ett soverom og vaskerom i kjelleretasjen. Når vi kommer inn døren utenfra, slår det skikkelig innestengt kjellerlukt mot oss.


Vi får stadig flere henvendelser som gjelder dårlig lukt.

Slike saker kan være krevende, fordi det er vanskelig å se eller måle seg fram til en . Wounderbaum er nok ikke noe som hjelper deg med å fjerne lukten nei :p. Hva er det som lukter da? Regner med du må pusse skikkelig opp.


Har du tett og innestengt luft i kjelleren eller er bekymret for Radon? Kjenner du en vond lukt i huset som du ikke finner årsaken til? Det er imidlertid ingen grunn til panikk om det lukter litt kjeller , for ifølge Holme kan man ha noe fukt uten at det er et problem. Har lukten av gammelt søppel, mugg eller svette satt seg i hjemmet? Fortvil ikke, du kan fjerne vond lukt ved hjelp av bakepulver!


Trenger du kjerringrå tips og hjelp om lukt , fuktlukt i kjeller , kroppslukt, lukt i melkebokser, lukt i kjøleskap, lukt i boks, løklukt, lukt på . Lukt betyr forekomst i luften av kjemiske stoffer som fri gass eller på svevestøv. Kloakklukt – på ba i våtrom, i kjeller – skyldes vanligvis at sluk er blitt tørre. Muggsopp avgir ofte lukt , men i dette tilfelle var det kanskje noe annet.


Det vanligste tiltaket mot fuktig kjeller er drenering, men det finnes også andre. Muggsoppvekst kan gi ubehagelig lukt og representerer en . Hvis du derimot kjenner lukt av muggsopp i kjelleren , bør du straks kontakte noen som kan gjøre målinger, kartlegge årsaken og sette i gang . Denne ” kjeller - lukten” skyldes som regel fukt.

Fukt og dårlig inneklima i kjellerrom er et problem i mange boliger. Resultatet blir oftest lukt i huset og beboerne kan få såkalte syke hus symptom. Alle hus med en uteluftsventilert kjeller og krypkjeller er i risikosonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.