tirsdag 23. juli 2019

Liten servant til toalett

Dette bør være avgjørende for de valgene som foretas. Små servanter kan være vanskelig å finne. Derfor har vi gjort det enkelt for deg, og samlet alle våre små servanter i italiensk design. Hvis du har bruk for hjelp eller gode råd og veiledning, er du velkommen til å kontakte vår dyktige kundeservice.


Vi sitter parat på telefon, e- post og chat. Produkter til det lille badet.

Vi som har små ba trenger å tenke ekstra nøye igjennom hvordan vi innreder og dekorerer rommet. Kanskje ønsker vi et kompakt toalett som tar mindre plass en et normalt toalett , og det samme kan gjelde med møbelet og servanten. Vi i VVS Kupp har flere leverandører som leverer produkter som er . Servant : Toppmontert, vegghengt, møbelservant, gulvmontert, frittstående servanter , m. Levert av Norges største nettbutikk innen baderom.


Utvalgte servanter på lager. Scarabeo Square Servant for nedfelling 600x5mm, med blanderhull, Hvit. Filtrer listen etter egne kriterier.

Servant i Artic-serien med design med rette linjer og vinkler. Tradisjonelle servanter er veggmontert og har ofte et mindre skap montert under. Liten modell egnet for trange rom.


Møbelservanter er større servanter som danner overflaten på et møbel. Wellnessoase på en liten planløsning. Med små fritthengende servanter , nedfellingsvasker til benkeplater, bowler til bordmontering og vasker montert på servantskap kan du finne en løsning til ditt bad. Plass: Uansett størrelsen på ditt gjestetoalett kan du alltid finne plass til en servant , et toalett eller et møbel fra Duravit.


TMC Designvannlås rund liten 958B krom. I tillegg følger det med en krom dekorring som gir en pen avslutning mot vegg. Vil du ikke vil fliselegge, kan det være smart å tapetsere veggene med vaskbar tapet ettersom det ofte blir tannkremsprut og andre små flekker på en liten plass. Glem ikke sprutbeskyttelse over vaskeservanten.


Mange mindre servanter mangler oversvømmelsesavløp, viktig å tenke på da gjestetoalettet . Se mer av våre ovale, konformede, rektangulære eller runde servanter i porselen på denne siden. Bufret Lignende Hos MAXBO finner du et bredt sortiment innen toalett , servanter og kummer. Kjøp på nett eller i butikk. Mangler: liten Bli kjent med vårt tilbud for Ifö servanter, badekar, møbler og andre. Rund servant for montering på plate.


For montering på vegg eller.

Servanten for det lille badet eller toalettrommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.