tirsdag 16. juli 2019

Lerk kledning

Sibirsk Lerk (Larix Sibirica) har den fordelen at trevirket neste bare har kjerneved og at tettheten ligger på nesten 7kg/m(lik Eik og Bøk). Er det nokon som har valgt dette og som kan sei litt om kva den totale prisforskjellen blei mellom dette . Med sine vakre definert årringer og sine vedlikeholdsvennlige egenskaper er lerk et godt egnet materiale til både terrasser, tretak og kledninger. Dobbelfals er den mest anvendte liggende kledningen passer både til nybygg og til rehabiltering av gamle fasader. Rettkantet panel i finsagd sibirsk lerk, som er et tettvokst treslag med en stor andel av kjerneved. Lerketre har en naturlig høy råtebestandighet bl.


Kler du veggen med sibirsk lerk får du en vedlikeholdsfri. På kledningen fester det seg pollen, skitt og smuss som kan gi grobunn for . Furu, lerk, gran, osp og eik er de tresortene som brukes mest i Norden til. Det kan være stor fare for råte her i og med at kledning ikke er luftet . Men nå er lerk begynt å dukke opp igjen i Norge, i bearbeidet form.


Lerk blir brukt som takbor til utvendig kledning og ikke minst terrasser. Et av de store satsningsområdene for SIBIRSK LERK fra NORWOO er varianter av utvendig kledning. Vi leverer et bredt sortiment, som vanlig stående . ECO TIMBER AS importerer og bearbeider sibirsk lerk til høvellast for det norske.


Arkitekten valgte både stående kledning i lerk i og.

Vi kan unngå lysnedbryting og bør satte man på kledning for å nedbrytning av overflaten, men erosjon av treet ved å behandle. Som håret når vi blir gamle blir også ubehandlet kledning grå etter hvert. Lerk blir grå etter hvert, og du behøver ikke å gjøre noe med den. Vi importerer sjølve materialar av Sibirsk lerk fra fabrikk i Estland. Dette er kvalitetsmaterialer fra den russiske taigaen i Sibir.


X0SIBIRSK LERK DOBBELFALS RETT KANT 21X0SIBIRSK LERK DOBBELFALS RETT . Kledning i lerk behandlet med jernvitrol fra Moelven gir et naturlig preg. I Moelvens sortiment finnes det kledning i gran i tre ulike varianter: . Moderne stil hus med lerk kledning, Bardufoss, Norge. Hus i moderne design med flat takflate og kledning av sibirsk lark i Nordnorge. SIBIRSK LERK: Dette huset på Rykkinn har sibirsk lerk på kledningen og vil grånes med været og tiden.


Ubehandlet kledning, som gråner naturlig à la gammel seterbu, er i. Ikke minst kreves det meget lite vedlikhold av kledning i sibirsk lerk. Behandling For å beholde en gylden og pen overflate, kan lerken grunnes og behandles . Terrassebord i sibirsk lerk, inneholder mye kjerneved som gir lang holdbarhet. Ubehandlet sibirsk lerk vil etter en tid få en . Vi har tatt for oss kjerneved av furu, kjerneved av lerk og også andre typer.


Ikke bare er huset mest verdt med den originale kledningen, den er ofte. SIBIRSK LERK er et eksempel på at nyvinning ikke alltid er det beste. Bruken av sibirsk lerk og andre edle tresorter øker og dette stiller større.


Vi valgte dobbelfalset Møre Royal impregnert kledning i stedet og er veldig fornøyd med det. Men sibirsk lerk er dritlekker når det får den gråfargen ja! Vi vil være en spesialist på utvendig kledning, og hjelpe deg å finne akkurat den. Vi kan og så lage det i mere for osss spesielle treslag som osp og sibirsk lerk . Ytterkledning i sibirsk lerk produseres .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.