fredag 12. juli 2019

Kjølerom moduler

Bredde eller lengde stiger fra 600mm til 700mm, 800mm osv. Kjøleaggregat velges etter mog tiltenkt bruk av rommet. Prisene er med rustfritt gulv, tak og kompakt aggregat. Vi utfører service og montering av kjølerom. Riktig temperatur er kritisk for mange varer.


Three ice cubes on white background.

Kjølerom eller fryserom skreddersydd til ditt lokale. Modulrommet er et standardisert produkt som kommer i prefabrikerte moduler som enkelt kan settes sammen til et fullverdig kjølerom eller fryserom i den størrelse som kunden ønsker. Vi har rom i alle størrelser, samt kombinert. Høydene på modul-kjølerommet leveres i 948 . Rommene leveres som kjølerom eller fryserom. Porkka Norge AS er importør og grossist av flere hundre forskjellige kuldeprodukter for kommersielt bruk.


Treax Optica utnytter siste generasjon LED moduler , med spesial designet optikk, som. Våre produkter selges i hele Norge gjennom forhandlere som har lang erfaring og bred kompetanse innenfor kulde- og storkjøkkenbransjen. Selskapet har tradisjoner tilbake til 70-tallet, og er i dag en dominerende leverandør av kjølerom , kjølehjørner, kjøleskuffer, vinskap og vinkjellere.

Kvalitetsvarer fra Tyskland. TIL KJØLE- OG FRYSEROM. MODUL KJØLE- OG FRYSEROM. Frukt- og grøntbutikker. Bergensområdet til Fornebu utenfor Oslo.


Sammenpakket vil det trolig ha mål 60x20 inklusi. I prinsippet er det ingen øvre grense for hvor store kjølerom vi kan levere, og i det hele tatt er mulighetene med nesten ubegrenset. Det gjelder også for ekstrautstyr og tilbehør.


Eksempler på valgmuligheter. Thermocold 1 lys med bevegelsessensor, diverse festemateriale og utenpåliggende dør. Modul -kjølerommene gir deg frihet til å bestemme lengde og bredde selv fra minstemål 6mm . Vi tilbyr skreddersøm og spesialtilpasninger.


Student- og omsorgsboliger. Kontorer og administrasjonsbygg. Bar-containere med kjølerom og tappetårn. Norske kjølerom laget med yrkesstolthet. Du kan fritt velge mellom kompaktaggregat.


Standard størrelser for modul -rom. Vifco- modulene får du både med glidebaner og Roller Tracks fra HL Display.

Pent kjølerom i moduler. Ferdig demontert på vårt lager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.