fredag 5. juli 2019

Hytte 40 kvm

Vår minste hytte og et praktisk anneks til hovedhytta eller som et lite krypinn for sportsfiskeren. En av våre små og rimelige hyttemodeller, men fremdeles innholdsrik. Grunnprisen for hytta på kvdratmeter er 129.

Hyttemodeller levert som byggesett eller nøkkelferdig hytte - hytter mindre enn kvadrat. Koselig anneks bygget i tradisjonell norsk stavlaft og med kraftige håndskårete søyler. Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen?


Gode priser på små hytter som kan leveres med isolasjonssett.

Nye byggeregler for bygg på opp til kvm ble gjeldende 1. Hytta har strøm og parkering 1meter unna. Det er ikke helt riktig å si at Bård Boije liker å pusle. I 19kjøpte familien en enkel ferdighytte på kvadratmeter.

Vi har hytter av kvm, nyrennoverte i begynnelse av 2016. Hyttene inneholder ny ba ny kjøkken med spiseplass, stue med TV, og to soveroen med to . Litjstuggu er en trivelig hytte oppsatt i 19med utmerket utsikt over Røros sentrum Ligger fritt til i et . Enkel, men praktisk og funksjonell hytte beliggende helt inntil fiske/badevann (Storetjern) i Jevnaker kommune kun times kjøring fra Oslo. Arbeid blir gjort selv, så er ute etter pris på material.


Loft/hems har 120cm høyde ved yttervegg(8m) og . Hyttefant: :o Er i startfasen på å realisere og kjøpe hytte. En kollega av meg kjøpte ny laftet nøkkelferdig hytte på kvm m hems . Et rom med stor 1cm dobbeltseng (skapseng), stuekrok, minikjøkken og peis. Komfortabel og godt utsyrt hytte, kvm, soverom.


Lavsesong per natt; Lavsesong per uke; Høysesong per natt; Høy sesong per uke. Den største av disse tre, en hytte på kvadratmeter bygget i 199 hadde en takst på fire millioner kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.