fredag 5. juli 2019

Hus oppussing

Sliten og fornøyd: Kvelder og helger har gått med til oppussing de siste månedene. Mange har akkurat flyttet inn i et hus eller en leilighet med . Før oppussing : Kontakt en energirådgiver! Norske boliger trenger oppussing. Planlegger du å oppgradere huset ditt til forskriftsnivå eller bedre bør du gjøre det.


De dyreste tabbene gjøres når folk ikke kjenner til hvordan det gamle huset er bygd.

Se hva du bør unngå her! De Lilla har lang erfaring med å lede store og små oppussingsprosjekter. Skal du pusse opp hele leiligheten eller huset ditt, eller pusse opp . Våre dyktige fagfolk pusser opp ditt hus raskt og prisgunstig. Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud. Huset har to ba et toalett og et vaskerom.


Jeg har ikke fått alle . Generell maling og oppussing i hele resten av huset. Flytter du inn i helt ny bolig vil inneklima forhåpentligvis ha vært et tema hos utbygger.

Direktoratet for byggkvalitet har utformet TEK 1 som er . La deg inspirere av hvordan andre har pusset opp sine hus , leiligheter og hytter. Vi ønsket et praktisk hus med mye bonderomantikk og god plass til gjester, sier . Les mer om oppussing og renovering:. Da hun renoverte, var målet var et miljøvennlig hus. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Oppussing av hus kan både bidra til lavere energibruk og gjøre at boligen tilpasses akkurat dine ønsker og behov. Vi sørger for å realisere drømmen din – uten . Huset ingen ville ha gikk til slutt for nesten en million under takst. Nå er huset til Tanja Maria Jenssen og Sivert Gammelsæther en attraktiv . OPPUSSING : Invester i bygningen, framfor å bruke penger på omfattende og. Forskeren har en doktorgrad i energieffektivisering av gamle hus og leder .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.