tirsdag 9. juli 2019

Hekksaks batteri test

Vi tester de åtte mest solgte batteridrevne hekksaksene. Hekksakser på batteri er geniale, men noen av dem er for tunge å jobbe med over lengre tid. En hekksaks på batteri sparer deg for mange ergrelser, mener nyhetsredaktøren. Har du også stått med en kuttet hekksaksledning og følt deg dum?


Jeg har prestert å gjøre det to ganger på én formiddag!

Så ja, jeg er veldig glad for den nye batteridrevne hekksaksen min. LES OGSÅ: Test av hekksakser. Hvilken type hekksaks du velger deg, kommer helt an på dine behov. De batteridrevne har kommet langt i utviklingen og har per idag god batterikapasitet og masse krefter under skallet. Har du en normal hage med hekk rundt, kommer du langt med en batteridrevet hekksaks.


Proffene velger gjerne bensindrevne maskiner, . Testvinneren koster noen hundrelapper mer enn de fleste andre i testen, men det er den vel verdt, mener vårt ekspertpanel.

Men har du en høy hekk, eller trær og busker som er høyere enn du rekker over med vanlige hekksakser , da trenger du noe som fungerer i høyden. Prisguiden - Den enkleste starten på et godt kjøp. Da er vi over på hekksakser på skaft, i praksis et rørarrangement.


Skal kjøpe elektrisk hekksaks til denne. Vi har testet fem forskjellige løsninger, både for ledning og batteri , med forskjellig rekkevidde . Er det verdt å kjøpe Stihl HSEfremfor et billigere. Gardena easycut kom på 2. Ikke alltid lett å stole på disse testene.


Jonas, har du testresultatene fra batteridelen også? Lett vekt og velbalansert med en sentral plassering av batteriet. Klippdiameter på mm. Sjekk priser på best i test hekksaks batteri. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp best i test hekksaks batteri billig i nettbutikkene. Vekt: kg sverdlengde: cm.

Kraftig og robust, med god balanse. God maskin, men altfor lang ladetid. Liten, lett og litt spinkel hekksaks. Kvalitetsmaskin med god balanse.


Sterk batteridrevet hekksakser for ekte proffeffekt på hekken. Optimalisert knivkonstruksjon med bred tannavstand og ny dråpeformet knivgeometri som gjør at tennene holder seg bedre fast i grenene og . Makita DUH523Z (Uten Batteri ). Bosch Professional GHE 60T. Sentrale produktegenskaper.


Frihet uten ledning: Slutt på virvaret av ledninger og utilsiktet kapping. Alltid klar til bruk: Hurtigladende V lithium-ion- batteri og ytterst lav vekt. Ettersom batteriet er såpass tungt, er ergonomien viktig å tenke på.


LADER VOLT STIHL AL100. STIHL standardlader til alle Lithium-Ion batterier bortsett fra AR 900. Robust lader med LED display som viser ladestatus. Maskinene overbeviser ved et høyt turtall, . Hitachi hekksaks CH22EAP2. Maksimer arbeidstiden din.


Det å arbeide på batterieffekt vil ikke være noe problem. Med våre lette, batteridrevne hekksakser med lavt støynivå kan du maksimere arbeidstiden din takket være et nytt kraftig batteri. Lær mer om batteridrevne hageverktøy fra Husqvarna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.