onsdag 17. juli 2019

Glassmester skien

Firmaet er en komplett leverandør av glass. Thoresen startet bedriften tidlig på 40-tallet. Vi er opptatt av å levere god kvalitet og det er viktig for oss å opparbeide et godt tillitsforhold til våre kunder. Vi leverer alt innen balkonginnglassing, glass, speil, fasader og rullegitter. Vi har flyttet til Rødmyr!


Trommedalsvegen Skien.

Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! GLASSMESTER i SKIEN har aldri vært . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Gå til leverandørsiden . Thorsen Bygg Og Eiendom AS.


Innglassing startet de med etter påtrykk fra Skien Boligbyggelag. Var han sønn av Claus Jokumsen Fiche, glassmester i Skien ? Knut driver glassverksted i Skien , Telemark. Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess.

Erichstrup var fra Skien , der faren hans drev som glassmester. Medlemsbedriftene i GF representerer . Kristoffer Hansen fra bedriften Oskar L. Ledige Prosjektleder jobber i Skien på Indeed. Jobb: Prosjektleder - Skien. Norge: Skien , Nøtterøy, Stavsjø, Drammen, Strømmen, Oslo, Asker, . Dette gjør at vi kan tilby kunder mellom annet I Skien , Oslo og Trondheim. Skien med Karen Rasmusdatter.


Relasjon til avdøde: svigersønn. Peab bygger leilighetsbygg i Skien. Glassmester i Telemark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.