onsdag 10. juli 2019

Glass til drivhus

Detta er utseendemessigt det nærmeste du kan komme vanlig glass , sammenlign bildene ovenfor. Her finnes det flere alternativ. Til enklere hagestuer velger du enkeltglass ( sikkerhetsglass eller sikkerhetsenergiglass).


Hagestue for lengre sesong bør ha isolasjonsglass (2- glass ). Vinterhager for året-rundt-bruk skal ha vinterisolasjonsglass (2- glass med ekstra isolering).

Når man skal velge bekledning til drivhuset sitt, har man i utgangspunktet to valgmuligheter: klart glass eller polykarbonat, som ikke er gjennomsiktig. Polykarbonat har en fordel at det på grunn av den luften, som ligger i kanalene, virker isolerende, noe som beskytter mot frost i starten og slutten av . Nå må jeg ha nytt glass. Spørsmålet er: Er det noe spesiell type glass som er å anbefale?


Det finnes jo herdet glass. Flere resultater fra forum. Glass eller poly plast?

Norges største utvalg av lagerførte drivhus og lysthus til uslåelige priser! Vi har drivhus med værgaranti! Reparere drivhus - Hjelp! DRIVHUS: Drivhus i glass, plast eller folie? Bygninger › Drivhus Bufret 2. Hvilket materiale skal jeg velge til rutene i det nye drivhuset mitt?


Rammene har jeg tenkt å lage selv, av trelister. Forleng hagesesongen din med et drivhus. Det er IKKE noe problem å skjære i glass selv, men det krever øvelse å bli like god som glassmesteren. Holder på å tegne et drivhus jeg vil bygge i hagen. Sirius fra Hageland er et drivhus med god plass – hele m 2. FOTO: Kari Kløvstad SOMMERGLEDE: Når resultatet kan bli som dette, er det ikke rart mange ønsker seg drivhus.


Bildet har eieren selv tatt. Strålevarmen fra solen slipper uhindret gjennom glass - eller plastflatene og varmer opp jord og vekster. Bredden må være minimum cm.


Har ett eldre drivhus i aluramme og glassruter.

Har skiftet en del av rutene til sånne isolerplastikkruter (vet ikke hva de heter) taket er fortsatt kun glass , men kunne godt tenkt meg å skiftet tilbake til glass på alle veggen også. Et drivhus eller veksthus er en bygning med tak og vegger av gjennomskinnelig glass eller plast, for dyrking av planter som grønnsaker, frukt og blomster. Formålet med drivhuset er å skape et miljø for plantene som er varmere enn det åpne miljøet utenfor.


Når en står foran en investering i nytt veksthus eller drivhus er det mange valg som skal tas og mange ulike vurderinger som må gjøres. Design veksthus i en fantastisk konstruksjon med mange finesser. Her er masse plass til og plante planter eller bare slappe av, aller helst begge deler. Hageland drivhuset har sidehøyde på hele 157cm og en møne høyde på 252cm. Leveres med herdet glass , to dører og fire takvinduer.


Gartner Teknikk er et firma som leverer veksthus med tilbehør til hageeiere, hobbygartnere og yrkesgartnere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.