onsdag 10. juli 2019

Gjør det selv kjøkken

Få ditt nye kjøkken , ba garderobe og dine hvitevarer til knallpris. Se hvilke modeller vi selger som ” gjør det selv HTH” her. Gjør det selv - kjøkken.


Alle gjør det selv tips og artikler om kjøkken. Det er penger å spare på å gjøre det selv. Og det er enklere enn du tror.

Vær godt forberedt på å gjøre det selv når drømmekjøkkenet skal installeres! På Skil hjemmesiden finner du ulike trinnvise instruksjoner og gjør-det-selv -tips for alt du trenger å gjøre på kjøkkenet. Fra den første spinkle idéen til den siste oljen. Ha hvert emne og hver skrue i sine hender. Vi viser deg alle de forbedringene du enkelt kan gjøre.


Trenger du et nytt kjøkken ? Da kan du velge mellom å montere et nytt eller renovere det gamle. Vi gir deg tips og veiledninger til ditt nye kjøkken.

Og når noen velger å bruke profesjonell hjelp vil andre gjøre jobben selv. Men om du vil lage ditt eget eget kjøkken , så er også det mulig, og ikke altfor vanskelig. Du kan nemlig jukse deg til et nytt kjøkken ved hjelp av en gammel innredning.


Dere bør imidlertid være to stykker når benkeplaten skal monteres , da den er veldig sårbar. Les også: Slik bytter du benkeplaten på kjøkkenet selv. Finner du fremdeles ikke løsningen du leter etter, kan du gjøre som DinSide-leseren Petter Nessimo, nemlig lage løsningen selv ! Ubenyttet plass mellom to skap ble til et praktisk lite uttrekksskap. Dette må da være en smart måte å utnytte plass som blir til overs når kjøkkenmodulene.


I fjor høst gikk den danske kjøkkenprodusenten HTH til frontalangrep på Ikeas flatpakkekjøkken , og lanserte HTH flatpakkekjøkken for norske forbrukere. Vi var så godt i gang at vi like godt begynte på soverommet også. Vi lydisolerte veggen mot naboen (til både vår og naboens beste vil jeg tro) og mot trappeoppgangen.


Da vi skulle finne maling til veggene valgte vi dessverre feil. Hvorfor ikke gjøre en innsats for et finere kjøkken og hvorfor ikke gjøre det selv ? Kanskje må skjevheter rettes opp før montering. Planlegg for et nødkjøkken. Hvordan lage mat uten komfyr, vann og avløp?


Gulv, vegger og tak i rommet skal vel pusses opp i samme slengen?

Kjøkken , Bad og Garderobeinnredninger. Norges store gjør det selv -leksikon: kjøkken - Inspirasjon - Fornyelse - Reparasjon - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Vet ikke med norema, men også sigdal og marbodal har gjort som hth.


Noen kjøkken kan du få billigere enn på ikea , men i svært få tilfeller. Men prisene ligger ikke mye over. Med flatpakke mulighet. Fikk nylig pris på ett marbodal gjør det selv , hvit kjøkken. Nytt kjøkken står på ønskelisten hos mange av oss og budsjettet er ofte stramt og nøye satt opp.


Mitt tips til deg: Monter kjøkkenet selv ! For det er faktisk ikke så vanskelig som man skulle tro og du sparer en god del penger på innsatsen. Selvfølgelig hjelper det om man er litt praktisk anlagt men hvorfor ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.