tirsdag 9. juli 2019

Gjør det selv interiør

Gjør-det-selv-ideer fra BoligPluss-utfordringen. Vi gledet oss til å se hva slags bidrag dere hadde i BoligPluss-utfordringen, og dere skuffet ikke! Alle gjør det selv tips og artikler om interiør, møbler og maling.


I tillegg til interiør og borddekking, deler Vicky spennende gjør det selv-prosjekter på sin Instagram. Slik får du et kulere interiør i løpet av helgen. KREATIVE SYSSLER: Alle kaster seg på gjør-det-selv bølgen.


Fem feiende flotte tips til oss som liker å gjøre det selv.

Har du lyst til å gjøre noe stilig og kreativt? Og hvis du planlegger å lage julegavene selv i år, så er dette raske og gjennomførbare julegaver, som jeg tror mange vil sette pris på! Gleder meg til å gjøre litt enkle forandringer på kjøkkenet vårt med tid og.


På bloggen kan du lese om interiør, gjør det selv-prosjekter (DIY), oppussing, . Gjør det selv -magasinets nettsted gir tilgang til alle artikler publisert i bladet. Gjør-det-selv guider innen interiør og dekorasjon med ulike .

Posts about Gjør det selv written by Elisabeth Wiencke. Her skriver jeg om ting som inspirerer meg - primært interiør, design, foto og gjør det selv-prosjekter, . Her har jeg samlet tips som kan gjøre veien kortere mot. Med noen enkle grep og litt innsats kan du selv skape en dramatisk forandring.


Finn og lagre ideer om Gjør det selv på Pinterest, verdens idékatalog. Rustikke betongvegg(er) og evt lage baderomsmøbelet selv av rekved… Vi får se. Slik setter du et personlig preg på interiøret. Vi har plukket ut tre trendy ting du kan lage selv.


Du kommer langt med litt kreativitet, maling og noen vannfaste tusjer. Hun har en spennende blogg med mye herlig interiørinspirasjon og ikke minst mange gode gjør det selv idéer. Written by vakreadmin, Posted in Dagens tips, Gjør det selv. Vakre Hjem Interiør fyller år og feirer med et ekstra godt jubileumstilbud!


Om du ikke har små skilt med nummer, kan man jo alltids lage noe selv også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.