mandag 1. juli 2019

Garasjeport skinner

Prosjektet er ikke en garasjeport , men skinnene fungerer utmerket. Vaier til garasjeport med torsjonsfjær bak – lengde 7m – Minor beslag. Hver garasjeport er skreddersydd ut i fra hver enkelt ordre.


Vi produserer portene i mange ulike størrelser og med tilpassede skinner og beslag. Hvor er yrkesstoltheten når montøren av garasjeporten bruker Gipsanker til to av tak-festene til skinnene? Vi snakker her om en 5m isolert .

Garasjeporten består av mye mer en kun fasaden. På innsiden har vi hengsler, hjul og skinner , dvs. Klips, tetningslist topp.


Strekkfjærene løfter porter opp til meter i bredde og opp til meter i høyde med minimal anstrengelse. Den unike festingsmetoden er patentbeskyttet. Er du på jakt etter en garasjeport som gir deg muligheter til å utnytte det. I konstruksjonen som er identisk med Crawford Superior 4 skinner denne linjen med . Det finnes skinnesystemer for garasjeport , STD skinner for standard overhøyde minimum 350mm, ECO skinner for lav overhøyde minimum 230mm og R70 .

Hos oss får du skreddersydde garasjeporter ferdig montert. Vi leverer et stort utvalg produsert i høy kvalitet på nøyaktige mål. Hensikten med en garasjeport er naturligvis å beskytte det som. Kjør porten opp og ned ett par ganger så Greasen fordeler seg.


Grandalporten betyr sikkerhet fordi den leveres med skinner og beslag riktig tilpasset portens størrelse og vekt. Alle Grandals porter og dører i gran og furu er. Kataloger, videoer, presseinformasjon og dokumentasjon om alle Hörmann- produkter finner du i vårt Mediesenter. Ingen garasjeporter er 1 vedlikeholdsfrie.


Husk at du bør ta service på garasjeporten og portåpneren regelmessig. Tips og triks fra Øyvind Ottosen, montør i . Nedenfor finner du viktige (FDV) vedlikeholds momenter, for å ha et velfungerende produkt. Bruk og vedlikehold av garasjeport.


Muttere og skruer bør sjekkes . DET BLIR LEVERT: stk garasjeport. Når dette er gjor kan du skru inn en skru i hver skinne nederst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.