tirsdag 2. juli 2019

Garasjeport bredde

Priseksempler på garasjeporter. Avhengig av type port og bredde. Våre dobbelgarasjer begynner på bredden 56 og fortsetter i bredden 6og 680.


Garasjer med en bredde på 62 er vår mest solgte dobbelgarasje. En lengde på 8vil gi en romslig garasje med bod i bakkant.

I vår blir det garasjebygging, og jeg lurer på port. Jeg har fått tilbud på en pent brukt port med riktig høyde. Bredden er oppgitt til 4cm. Såle og grunnmur er ferdig, og der er det satt av meter til portåpning. Det blir i hovedsak snakk om parkering av . Hei folkens, bygger garasje, og har et ønske om portbredde på 5meter, konstruksjonen gir meg ikke mer plass enn ca 480.


Noen med erfaring med dette, som kanskje har portbredde på 48 holder dette i praksis til normale biler.

Og porthøyde tenker jeg bør være minimum 2cm. Jeg bygger garasje på frihånd om dagen. Nå lurer jeg på hvor bred garasjeport jeg bør legge opp til.


Innvendig bredde i garasjen som skal være for en bil blir meter. Det er plass til inntil tre meter bred port. Jeg skal ha en heve leddport. Til funkishus og andre moderne boliger brukes ofte glatte porter med stålelementer.


De kan også brukes til boder og som dører foran søppelspanndunker. Gapo GS Slick garasjeport levers i standard størrelse 2mm bredde x 2mm høyde. Den leveres i hvitt som standard og kan leveres med vindu og et bredt spekter dekor.


Lagerføres i standard bredder fra til 49. Se side for full- stendig oversikt over lagerførte størrelser. Inklusiv beslag for 28cm overhøyde. Alle priser er inkludert mva.


Der kommer ingen tillegg utover den avtalte prisen, slik som gebyrer,leveringsomkostninger eller liknende. For våre utenbyskunder er varene fullforsikret helt til kunden undertegner .

Vi har ett stort utvalg av kvalitetsgarasjeporter, og i vårt sortiment finner du garantert en design som passer fasaden på ditt hus. Våre garasjeporter kan leveres i alle RAL farger og valgfri plassering av eventuelle vinduer fra vårt store sortiment. De fleste garasjeporter leveres fra til meter bredde og helt opp til meter . Garasjeporter produsert i henhold til de høyeste kvalitetsstandarder. Uten motor holder det med 8. Du kan bestille porten i mange ulike størrelser, farger og strukturer, som . XLBYGG tilbyr seks ferdigtegnede garasjer.


Dette er de mest solgte garasje typene i Norge. For alle garasjer inngår prefabrikerte tak stoler. Vi kan også levere precut stendere, det vil si ferdig kappet med utfresing og merking for deg som skal bygge selv.


Rustbeskyttet og lakkert for lang holdbarhet eller foliebelagt. Isolert med poliuretanskum som gir god styrke og stabilitet. Miljøvennlig isolasjon.


Spesielt viktig for garasjeporter med stor bredde. Ferdig malt eller foliebelagt – klar for installasjon og . Overflatestruktur med struktur eller slett, eller foliebelagt. Solid innfesting av skruer for hengsler og beslag . Man kan selvfølgelig få bredere enkeltgarasjer og dobbelgarasjer. Om du ønsker å maksimere garasjen ut ifra kommunens generelle krav på m2( se forrige blogginnlegg), finnes det et par alternativer: 680x7eller 620x800. Under følger en fremstilling med fordeler og ulemper: Hvilken størrelse du . Krafer lagerfører ca 1. Gjelder komplett port bxh . Spesialmål fra meter bredde til meter høyde.


Send oss en e-post for forespørsel eller ring gjerne for en portprat. Twobi kampanje krispol garasjeport kvalitet til lav pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.