torsdag 4. juli 2019

Elektriske anlegg vg2 elenergi

Læreboka omhandler produksjon av elektrisk energi og distribusjonssystemer med vekt på forskrifter og krav til sikkerhet. Den inneholder lærestoff om å . Det forutsettes at det benyttes nettbrett eller PC for Windows . Elektriske anlegg : Vgelenergi. Forfatter: Johnsen, Svein.

Automatiserte anlegg: vg2. Boka handler om produksjon av elektrisk energi og distribusjonssystemer med vekt på forskrifter og krav til sikkerhet. Sjekk pris i din lokale Akademikabokhandel.


Språk: Norsk (Nynorsk). Her har vi også pensumpakker og APP-tilbud. Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg. Prøv å søke etter flere .

Linja gjev eit breitt fagfelt der .

Boken dekker deler av pensum i programområdet for automatisering på vgelektrofag. Kunden har følgende ønsker for det elektriske anlegget på badet. Beskriv prosedyrene før du starter arbeidet på anlegg med hensyn. Horten videregående skole. I automatiseringssystemer lærer du om elektriske motoranlegg , styring av et anlegg med PLS, automatisering av elenergianlegg i bygg, . Vg– Videregående trinn eller opplæring i bedrift.


Boka omhandler produksjon av elektrisk energi og distribusjonssystemer med vekt på forskrifter og krav . Vi lærer hvordan vi dokumenterer elektriske anlegg og hvordan anleggene virker og kobles opp. Programfaget automatiseringssystemer omfatter elektriske motordrifter, styringsanlegg for distribusjon og produksjon av elenergi , programmerbare logiske . Oversikt over programfagene: Årstrinn. Programområde for elenergi - Læreplan i felles programfag Vg2. Elenergisystemer - timer i uka.


I et høyt utviklet teknologisk samfunn forutsettes det sikre og velfungerende elektriske systemer. Jeg bekrefter med dette at jeg har fått.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.