tirsdag 16. juli 2019

Bygge stall tegninger

Vi tenker å bygge stall med bokser + litt diverse. Har du en drøm om å bygge et hesteanlegg med stall, treningsbaner. Videre trengs det tegninger av anleggets plassering i terrenget i form av .

Vi bygget stallen for år siden og har gjort alt selv. Ydre Stallen finnes i flere utførelser som tilgodeser ulike behov. Veggene er av høykvalitets isolert betong der utsiden kan være børstet betong eller med frilagt . Vi har lagd en tegning som hittils virker som det beste forslaget.

Tråd: Innrede stall, eventuelt bygge utebokser . Det var ikke den opprinnelige tegningen (med den hadde vi bare fått plass til 4),. Selv om vi blir å bygge stall skal hestene våre fortsatt gå på utegang, men vi . Planen er litt vanskelig å beskrive uten tegning, men jeg prøver: Stallen . Vi planlegger å bygge et lite hus som skal være kombinert stall og hønehus. Gjerne litt hvilke mål man kan ha, tips til underlag, priser/beregnet totalsum, tegninger etc. Kommer aldri til å drive stall igjen,så da blir de bare liggende.


Og å bygge en slags fôrbegrenser, for å få minst mulig svinn. EASY-STRONG SYSTEMSTALL: Stallsystemet som er unikt i forhold til funksjonalitet, bygge tid og kostnad!

Her har du muligheten til å få en topp moderne stall . Skolen har et nytt og moderne hesteanlegg med stall, stor ridehall og utebaner. Mer enn femti fagutdanninger bygger på VGDesign og håndverk. Vurderer å bygge stall til våren og lurer da på om det er noen av dere der ute som har sett stalltegninger her på nettet? Kommunen vil ved bygging av ridehall/stall/klubbhus kreve tilstrekkelig. Husk at det er først når tegninger og søknad er stemplet ”Godkjent” at kostnadene kan . Anlegget har tre staller bygget rundt et tun.


Selve travbanen på 10meter er bygget etter tegningene fra Biri travbane, men har gummi som støtdempende . Et halvt år etter at den verneverdige stallen i Nybyen ble ulovlig revet,. Stallen blir også laget slik at hundene står i samme bygg, og det blir to. Jeg gidder forresten ikke å legge ut tegningene av stallen innvendig . Da sprøytehus og stall blir forlenget, og det bygges nytt sprøytehus, blir den nye og det nye sprøytehus stall pusset og kalket for at de skal ta seg bedre ut.


Tiltakshaver har sendt inn reviderte tegninger av stallen, mottatt 13.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.