torsdag 25. juli 2019

Bygge skap rundt seng

Hei, Kona har begynt å mase litt om garderobe på soverommet type Pax fra Ikea. Tenker da på den typen man har over senga , se bilde. Noen av løsningene vi bygger rundt sengen er også luftige og svært praktiske.


Her viser vi et lite utvalg av hva vi har laget. Garderober lages på mål, i ønsket innhold og farge.

Ved å bygge skap rundt sengen , får du utnyttet rommet maksimalt, samtidig som du får en hyggelig nisje rundt soveplassen. Dessuten slipper du å bruke . Mitt forslag er derfor å bygge en skapvegg rundt sengen. Bli med hjem til en familie som virkelig har tenkt lurt rundt dette med multifunksjonelle løsninger.


En seng med oppbevaringsplass er smart og det er ikke så. Bygg deg et smart skittentøyskap av MDF-plater som fås i alle . MER PLASS I ROMMET: Ved å bygge inn sengen med.

Nå kan man for eksempel få garderobeløsningen til å strekke seg rundt hjørner, eller . Jeg leter etter noe lignende det her, som jeg fant på internett. Hvor kjøper man slike skap ? Finnes det ferdige løsninger for dette, eller må man bygge alt fra bunnen av? KLESSKAP RUNDT SENGEN : Soverommet er ikke større enn nødvendig. Er du litt handy kan du selv bygge en seng av Ikea - kjøkkenskap. Skap fra Ikea utnytter volumene over og på siden av sengen.


Senger er et viktig møbel, og du kan enkelt bygge den selv slik at den passer til. En skapseng er smart om du mangler gulvplass, fordi den ikke tar plass når du. Du fjerner den løse enden i bordet, vipper bordplata rundt , setter plata i som . Vi elsker METOD-skapene, siden du kan bygge nesten hva som helst med dem. Som denne supre senga med oppbevaring. En garderobe fra Kvik passer perfekt inn i hjemmets innredning og utnytter plassen optimalt.


Se de mange nye klesskapene og garderobeskapene med . Mener å ha sett et sted at man, for å spare plass, løftet en rammemadrass litt opp fra gulvet ved å ha kommoder eller skap under.

Det er også festet små porselensfigurer rundt treet. Du kan bruke skap , for eksempel fra IKEA, og bygge en seng over den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.