fredag 19. juli 2019

Bygge mur av naturstein

En litt røff natursteinsmur passer veldig godt inn i vår hage. Se den tøffe muren Tore og Henrik lagde på under en time! Vi jobber videre med vår . Jeg skal sette opp muren i et hjørne på hagen hvor det går fra 1m høyde.


Skal i gang med en liten støttemur av naturstein , jeg er helt fersk på . Tørrmuring er å lage konstruksjoner med naturstein uten bruk av bindemiddel.

Selve byggeteknikken er urgammel og vi finner eksempler på den over hele. Når murvangene når en høye på ca. Det å bygge støttemur er ikke noe å ta lett på. Ved naturstein - murer og støttemurer med høyde over 90cm.


Arbeiten mit Naturstein : Eine Trockenmauer und Terrasse - Duration: 6:49. En video som viser hvordan en murer med naturstein. Videoen viser teknikken som ligger bak en.


En røff mur av naturstein passer godt i hagen.

Her viser vi deg hvordan du raskt og enkelt bygger en natursteinsmur. En tørrmur bygger du uten å bruke mørtel. Få oversikt over den steinen du har, slik at du får en jevne skift (lag) og fordeling av størrelser I hele muren.


Spar de største steinene til det øveste skiftet (laget) . Ved bygging av en stor terrengmur kreves det kunnskap for å bygge og det krever stor stein. Ved første øyekast er denne muren en pryd for sine omgivelser. Det heter seg at det er en kunst å bygge en . Tørrmurer kan bygges opp til meter, men så høy mur er lite praktisk fordi fundamentet blir ufor-. Unngå byggskader ved bygging av . Støttemur av naturstein. Passer godt i veiskråninger, parker og hager.


Kan brukes til forholdsvis høye murer , og bygges uten bruk av mørtel. Vi hjelper deg med anbud på naturstein. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Møre-Og-Romsdal.


Anleggsgartner,Entreprenør,Maskinentreprenør, Murer ,Steinlegger Bygge mur på. Relaterte ord: naturstein fliser, fliser naturstein , skifer fliser, naturstein mur ,. Mange kvier seg nok litt for å bygge mur av naturstein , .

Rådgivende ingeniører - Bygge - og anleggsteknikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.