onsdag 3. juli 2019

Bordsag test 2014

En bordsirkelsag kommer du ikke utenom hvis du skal sage på langs. Men hvilke egenskaper må den ha? Testet kapp-og bordsag. Skal du legge parketten selv, eller trenger å få kuttet trevirket i en fei?


Da kandet være lurt å investere i en kapp- eller bordsag. TV hjelper deg og Otto har samarbeidet om å teste en rekke kapp-og bordsager på markedet. Resultatet kan du lese her: Kappsag.


Noen som vet hvordan disse sagene er i forhold til såkalte dado-blad? Ingen av de nevnte sagene tar et dado blad. Sånne er en amerikansk greie og ingen bordsag solgt i Europa er bygget for å ta et slikt blad. Eneste unntak er denne Xcalibur sag som er egentlig en amerikanske . Re: Anbefalinger bordsag ? Jeg har dykksag, men skulle gjerne hatt en bordsag akkurat i dag, da jeg skulle ha kappet en lang 48xpå langs, noe som er litt knot med dykksag sammenlignet med de ti sekundene det tar på bordsag. Nå kan du gjøre et kupp!


Vi har testet ni kapp- og gjærsager. Fra de billigste og enkle til de mer kostbare som er beregnet på profesjonelt bruk. Begge sagene er utstyrt med mange.


Vurder om du egentlig trenger en dykksag. Er planen å kappe større plater er dykksag med styreskinner mye bedre enn bordsag. Billigverktøy med uforskammet god kvalitet 17. Her er vi ved noe av det viktigste med en bordsag. Hvis anlegget ikke er parallelt blir det ikke bare skjevt, men du risikerer også at materialet kiler seg eller at saga.


Det er fullt mulig å skjære rett, enten du bruker håndsag eller en kapp- og gjærsag. Men skal du ha lange, rette snitt, er en sirkelsag helt suveren. Bruker du den feil kan det fort ligne mer på sabotasje en snekring.


Her ser du hvilken oppladbar sirkelsag som er best i test. VI SENDER FRAKTFRITT OVER HELE NORGE. Den kraftigste bordsagen i sin klasse - med dobbelt uttrekk. W motor med softstart og overbelastningssikring.


Konstant hastighet og motorbremse. Trenger ei god bordsag til finsnekring (møbler osv.) Kun hobbybruk. Alle bordsager har bladbeskyttelse og spaltekniv.


Har hørt mye bra om Clas Ohlson sin bordsag fra . Popularitet, Navn (A-Å), Navn (Å-A), Pris (stigende), Pris (synkende), Mest solgt. Stor bordplate med uttrekk. Integrert skyvesleide og høy skjærekapasitet.


Enkelt å transportere med seg. Bosch PTS 10T bordsirkelsag. Finn beste pris og les anmeldelser – vi hjelper deg å velge rett.


Det ble derfor interessant . Metabo TS2Presisjonssager og bordsirkelsager - Viser prisutvikling. Sammenlign Presisjonssager og bordsirkelsager side ved side. Det finnes også Priser fra butikker og omtaler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.