onsdag 5. juni 2019

Raufoss tak og blikk

Raufoss Tak og Blikk har gjennomført sertifiseringskurs og blitt medlem av TEAM ICOPAL. Les mer om Icopal Pluss Garanti. Vi kan også tilby våre tjenester innen områdene under. Alle typer taktekking, taksikring, stiger, snøfangere etc. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Raufoss Tak Og Blikk AS driver i bransjene Blikkenslagere, Metallbearbeiding, Takarbeid og.

Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Ventilasjons- og klimaanlegg. Virksomhetstype, Hovedkontor. Selskapet er herre i eget hus. Klikk linken for mer informasjon.


Siden etableringen i Prøvenfeltet har virksomheten vokst i antall ansatte og i omsetning. Få nyhetene servert i innboksen. Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Vis Jan Bratliens profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Jan har jobber jobber oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Jans forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter. Sekretariat: Kenneth Haugli.


Bedriften har kvalitet, sikkerhet og service som . Firmaet ble etablert 22. Vi er godt fornøyde med bilforsikringen vi har hos Eika. Våre biler er daglig på oppdrag i lokalområdet, og det er klart at noen ganger kan det oppstå uhell.


RTB er en tradisjonell håndverksbedrift som . Me er godt nøgde med bilforsikringen me har hjå Eika. Våre bilar er dagleg på oppdrag i lokalområdet, og det er klart at nokre gonger kan det oppstå uhell. Vi kan tilby våre tjenester innen områdene under. Jern, stål og metaller – En gros. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.


Sentral godkjenning for: RAUFOSS TAK OG BLIKK AS. Utførelse av Montering av glasskonstruksjoner og . Alle har i løpet av uka stilt mannskap, maskiner og utstyr til rådighet på kort varsel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.