torsdag 27. juni 2019

Olje til parkett

Gulvet må være ubehandlet, eller tidligere lutet/oljebehandlet. Det tar tid å olje et gulv, men vanskelig er det heldigvis ikke. SAGA Parkettgulv som er behandlet med naturolje fra fabrikk må behandles umiddelbart etter legging. Til dette bruker du Woca Pleieolje med riktig farge.


Har du et oljet parkettgulv holder det sannsynligvis med å olje det opp igjen, men er gulvet derimot lakket må du sannsynligvis slipe det, . Et nytt eller nyslipt parkett- eller tregulv kan behandles på mange måter. Et oljet tregulv – enten det er lutet fra før eller ikke – gir nærhet til materialene .

La oss først gå litt mer inn på de ulike måtene å behandle parkett på og fortelle litt. Lut som forbehandling til hvitpigmentert olje reduserer problemet med rosa . Det kan være vanskelig å velge mellom olje og lakk som toppstrøk på det nyslipte parkett- eller heltregulvet ditt. Det hjelper å stille seg selv de riktige . Med olje kan man også lettere reparere gulvet med fuktighet hvis det skulle.


I denne artikkelen ønsker jeg å informere om hvordan et oljet eller hvitoljet parkettgulv skal pleies med pleieolje. Treverkets porer mettes og oljen tørker på en naturlig måte.

Enten du har gulnet furugulv, en slitt parkett eller et splitter nytt tregulv, kan du gi gulvet en ekstrem forvandling med farget olje. Er du ute etter å friske opp tregulvet ditt og ønsker en mer utradisjonell løsning enn vanlig lakk eller olje, er ”farget olje” et spennende alternativ. Lakk eller olje – det har vært det det store spørsmålet ved behandling av tregulv, møbler og paneler i våre boliger. Olje kan brukes på alle ubehandlede eller nyslipte tregulv, både parkett og heltre. Oljen trekker inn i tre- verket og fremhever de enkelte treslagenes naturlige . Uansett om du har tregulv eller parkett, står valget mellom å male, lakke, olje, lute eller såpebehandle.


Behandling av parkett- och trägolv med Kiilto Parquet Oil - Duration: 2:43. For å få til ønsket uttrykk på gulvene, har det mye å si om man benytter lakk eller olje på gulvflaten. Vi får ofte spørsmål fra kunder om hvilke overflatebehandling . Vi skal kjøpe parkett, sannsynligvis boen og lurer da på hva som er. Jeg synes olje er penest, og det er ikke så mye arbeid å vedlikeholde.


Frisk opp den slitte parketten med farget olje eller maling. Olje eller beis/lakk - posted in Hus, hage og oppussing: Vi skal pusse. Helt nytt hus med parkett som aldri har vært lakket eller oljet før, eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.