onsdag 26. juni 2019

Mørtelsprøyte

Mørtelsprøyte - Stenkpusseapparat. Det ideelle redskap for pussearbeider på grunnmur, mur, leca etc. Apparatet krever minimal tilrigging for å utføre arbeidet.


Massen forhåndsblandes maskinelt eller for hånd. Luftslangen kobles til vår kompressor .

Vekt uten tilbehør, kg: 55. Tank kapasitet, l: 5. Arbeid lufttrykk, MPA: 4-Bar. Materialer: Aluminium, stål, messing. Egnet for: sement- sand blandinger.


Beskrivelse av utstyret: Man kan bruke verktøyet uforberedt og uten . Tørrsprøytemørtel med lavt prelltap for reparasjon av betongkonstruksjoner.

Sementbasert reparasjonsmørtel for tørrsprøyting. Svinnkompensert tørrsprøytemørtel . Rapido lettvekts mørtelsprøyte er et ergonomisk hjelpe verktøty for den profesionelle murer. Hos oss i Ge-con har vi mange flere brukte verktøy til salgs og vi forhandler Mapei og Combimix produkter. Produkter for sparkling og behandling av gulv i industrien Spesialmørtel for betongrehabilitering Produkter for overflatebehandling av betong Tilsetningsstoffer til betong og mørtel Produkter for vanntetting, injeksjon og . Hei Er det noen som har prøvd noe slikt som dette?


CB8rtelspr CB8yte_511. Jeg skal til å pusse 1kvm med grunnmur, blanding av isopor og ny leca. Ved tidligere pussejobber syns jeg det blir så mye svinn ved at pussen ramler ned på bakken. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Bemix High Tech 3er en pumpbar tiksotrop sertifisert ekspanderende mørtel. Naturstein og murte steinvegger: Fixit 2grunningsmørtel. Brukes til fuging av f. Isolert og uisolert teglstein: Fixit 6utvidet grunningsmørtel.


Påføring av Fixit 2Superisolerende Kalkmørtel med Aerogel.

Har et for stort hull i lecaveggen. Trenger å sprøyte inn sement for å fylle igjen hullet slik at en plugg kan settes inn. Har prøyd en tom silikontopp og blåse inn (smakte jævlig foresten), men får det ikke inn. Har prøvd vanlig sparkling, men kommer ikke lang nok inn. Innlegget ble redigert . Kundens GLP-mørtel sprøyte maskin er pakket og vil bli sendt fra Shanghai havn til havnen i Zeebrugge, Belgia.


Brosjyre Poli T Turbosol (PDF).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.